Kinek milyen lett a Magyar illetve a Matek felvételije? Én magyarból 29-40pont körült remélem matekból meg jó ha meglesz a 15pont! Csak NEKEM VOLT NEHÉZ?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 12:32
2/7 A kérdező kommentje:
Ilyen pontosan tudod? :D
2014. jan. 18. 12:40
3/7 anonim válasza:
Nekem magyar: 42 pont körül
matek 31-35
4/7 anonim válasza:
Nem volt nehéz de a matek egy fokkal nehezebb volt mint a magyar
5/7 Grielean válasza:
Nekem matek 44, magyar 41, de én már 8 éve írtam :D
Húgom ért haza épp az előbb a felvételiről, akinek szintén jól megy a matek, de ő is azt mondta, hogy ez nagyon nehéznek tűnt.
6/7 anonim válasza:
Nekem is ugyan ugy ment mint neked. A matek nekem 16 - 25 kozott van
7/7 anonim válasza:
én 55-60 pontra számítok mert úgy számolgattam,realizáltam,kivontam,hozzáadtam,hogy ez jött ki:D de nem fűzöm magamat jó reményekhez,és azon kiakadtam,hogy ha nagy betűvel írtam a dobostorta kezdőbetűjét nem adnak pontot.Mindenem teli van már a továbbtanulással,csak legyen már vége:D Sok sikert nektek!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!