Mégis hol a fenében élünk?
Figyelt kérdés
Megkaptam a h1n1 elleni oltást akaratom ellenére. Többször hangoztattam a szüleimnek, hogy nekem más véleményem van az oltásról mint nekik és nem akarom beadatni, erre 1 gyalázatos csellel beadatták.2009. dec. 2. 15:32
2/9 anonim válasza:
Hát aztán? Belehaltál vagy mi? Ilyen az élet, nem midig az van amit akarunk. Tündérország nem itt van. Meg egyébként is milyen jogon hangoztatsz te bármit is? xd
3/9 anonim válasza:
Amúgy hogy vagy,nincs semmi bajod tőle?
4/9 anonim válasza:
Már nem azért de mi volt az a "gyalázatos csel"?
5/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ez is fontos kérdés esetedben.
6/9 anonim válasza:
Nyilván nagyon ravaszak voltak..nézd a jó oldalát!Ha megbetegedsz lehorhatod őket a sárgaföldig h hogyan voltak képesek beadni amikor te hangoztattad hogy nem akarod megkapni!:D
7/9 A kérdező kommentje:
De az a durva, hogy én az elejétől fogva be sem akartam oltatni magam, mert nem nagyon érdekel és szerintem az oltás fos is.
2009. dec. 2. 16:31
8/9 anonim válasza:
mit paráztál? a lányok se félnek meg a kisiskolások se. :D :D JÉÉZUS :D most már tuti megmurdálsz.
9/9 anonim válasza:
Csip van benned. Nem mondok semmit, mert jelented. Robot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!