Lehetséges fejjel lefele lógva inni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés de nem azt a tipikus hülye választ várom hogy "próbáld ki" :D2009. dec. 1. 21:23
1/7 anonim válasza:
én egyszer kipróbáltam hogy fejen állva ettem meg ittam:D mert kíváncsi voltam hogy lehet-e
és lehetett, nem fulladtam meg :D
2/7 anonim válasza:
a nyelőcső összehúzódik és úgy nyomja lefele a cuccot a gyomorba. persze ha fejjel lefele vagy akkor meg felfele. ami így persze nehezebb neki de elvileg megoldható. azért én inkább nem próbálkoznék vele, bár nem tartom túlzottan veszélyesnek. (szat)
3/7 anonim válasza:
Vhogy úgy tanultam ( amennyit megjegyeztem...), hogy a nyelőcsőnek olyan mozgása van mint amilyent a giliszta végez, féregszerű, így nem jön vissza a kaja, hanem harmonikusan lenyomja. Vhogy így van asszem
17,f
4/7 anonim válasza:
Igen, lehetséges, mivel a nyelőcső perisztaltikus mozgást (féregmozgás)végez, ami tolja le a falatot, vagy a kortyot.
5/7 anonim válasza:
na! közben akadt itt egy önként jelentkező aki ki is próbálta neked :D (s)
6/7 anonim válasza:
nem h. kérdés, gondolj bele, az űrhajósok a súlytalanság állapotában pont úgy táplálkoznak, mint mi fejen állva.
7/7 anonim válasza:
Igen. A Brainiac-ben egyszer volt egy kísérlet, a nőnek fejjel lefelé kellett megennie egy tál spagettit és meginnia 3 dl vizet. Simán megebédelt, egy falat sem jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!