Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges fejjel lefele...

Lehetséges fejjel lefele lógva inni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés de nem azt a tipikus hülye választ várom hogy "próbáld ki" :D
2009. dec. 1. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer kipróbáltam hogy fejen állva ettem meg ittam:D mert kíváncsi voltam hogy lehet-e

és lehetett, nem fulladtam meg :D

2009. dec. 1. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a nyelőcső összehúzódik és úgy nyomja lefele a cuccot a gyomorba. persze ha fejjel lefele vagy akkor meg felfele. ami így persze nehezebb neki de elvileg megoldható. azért én inkább nem próbálkoznék vele, bár nem tartom túlzottan veszélyesnek. (szat)
2009. dec. 1. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vhogy úgy tanultam ( amennyit megjegyeztem...), hogy a nyelőcsőnek olyan mozgása van mint amilyent a giliszta végez, féregszerű, így nem jön vissza a kaja, hanem harmonikusan lenyomja. Vhogy így van asszem

17,f

2009. dec. 1. 21:41
 4/7 anonim válasza:
100%
Igen, lehetséges, mivel a nyelőcső perisztaltikus mozgást (féregmozgás)végez, ami tolja le a falatot, vagy a kortyot.
2009. dec. 1. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
na! közben akadt itt egy önként jelentkező aki ki is próbálta neked :D (s)
2009. dec. 1. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
nem h. kérdés, gondolj bele, az űrhajósok a súlytalanság állapotában pont úgy táplálkoznak, mint mi fejen állva.
2009. dec. 2. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. A Brainiac-ben egyszer volt egy kísérlet, a nőnek fejjel lefelé kellett megennie egy tál spagettit és meginnia 3 dl vizet. Simán megebédelt, egy falat sem jött vissza.
2009. dec. 4. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!