Itachinak mennyi esélye lett volna uchiha madara ellen, ha harcolnának a narutoban?
1. Madara még az életében felélesztette a rinnengant.
2. A 3. hokage egy butított faelem verziót 'győzött le', a susanoo-s faklónok és a fasárkány azért kicsit durvábbak.
3. A susanoo-ik mérete azért fontos, mert elég jól mutatja a chakra-juk mennyisége közötti külömbséget.
4. Ha Sasuke ki tudott törni a tsukoyomi-ból akkor a tapasztaltabb, és erősebb Madara lezúzná azt, és ha emlékeztek még egy apró kis részletre a NS 321. részében Madara az egyik ninja-t genjutsu-val küldte rá a másikra
5. (Amiben nem vagyok biztos) Mi történne, ha Yuta tükrét szembeállítjuk a rinnengan ninjutsu elnyelésével?
6. Itachi intellektusát lehet magasztalni, de harc közben olyan imprózásokat nem látni tőle, mint Shikamaru-tól, őneki inkább hosszútávú előre elkészített tervei vannak, akárcsak Madara-nak. Nem érzem úgy, hogy harc közben emiatt Madara akár csak egy pillanatra is hátrányba kerülne.
Utolsó, én pontosan ezt írtam, ami mondani akarsz. A harc szerintem nem lenne túl hosszú, Itachi-tól sosem láttunk életében különösebb erőfeszítést, azért mert szerintem nem is képes rá, ugyanis szinte azonnal elfogyna a chakra-ja(akárcsak Kakashinak) minden csepp erejét felemésztette Orochimaru elnyelése. Úgy vélem ez volt tőle a maximum, és ezzel Madara ellen nem harcolhatna sokáig.
Amikor Itachi legyőzte Kakashi-t a tsukoyomi-val akkor azt mondta, hogy ebből a technikából csak egy vérbeli Uchiha szabadulhat, magyarul Madara simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!