Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki igazán jó volt, abból...

Aki igazán jó volt, abból lesz az igazán gonosz?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodom, magam nézve, hogy mennyire rohadt, gonosz ember lettem, mikor én igazán jó voltam. Sosem kértem, adtam, mégis bántottak, mégis csak teher voltam, semmiben sem ismertek el, fájdalmat okoztak, kínoztak, kinevettek, elutasítottak...

És volt egy pont, ahol minden megváltozott. Gonosz lettem. Elkezdtem játszani az emberekkel. Hazugságokkal fontam be magam, és mások. Így értékeltek. Így már érdekes lettem. Így megkaptam azt, amit sosem kaphattam volna másként, és igazság szerint csak a lelkiismeretem az, ami néha visszatart. Ezért kérdem én, az igazán jó emberekből lesznek az igazán gonoszok?

2009. dec. 1. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Már bocs de te egy idióta vagy. Az hogy össze vissza hazudsz, hogy bekerülj ide oda, az nem gonoszság hanem hazudozás, nem gonosz ember lettél hanem hazug. Habár mindenki hazudik, de te még rá is játszol, gratulálok.
2009. dec. 1. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy hazudsz, nem leszel gonosz. Ha hazugsággal teszel tönkre emberi életeket, na az már...
2009. dec. 1. 15:25
 3/3 Zenon ***** válasza:

Pont ilyen vagyok,mint te.Nem vagy hazug,csak fondorlatos.

Nem kifizetődő jónak lenni mindenkivel,mert az emberek kihasználnak téged.Hidd el,hiába papol arról mindenki,hogy így jónak kell lenni,úgy kell helyesen cselekedni,EZ EGY NAGY HAZUGSÁG!Az emberek végtelenül önzőek és csak a saját hülye elveiknek élnek.Mindenki,kivétel nélkül.Le kell sz@rni mindenkit,csak egy igazság létezik,a sajátod,a te belátásod.Ezt kell követni.Ne rágódj ezen.Nem voltál jobb akkor sem nekik,nehogy azt hidd!Hát akkor?Mégis mit vársz az emberektől?Nem látod,milyen lett a világ?Rég rájöttem arra,hogy csak magamban bízhatok,csak én számítok igazán magamnak.Ez az én igazságom.Mi a te igazságod?

2010. jan. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!