Ötlet mit vehetnék a barátomnak? :|
Figyelt kérdés
A barátomnak nemsoká lesz a születésnapja, de semmi ötletem, hogy mit is vehetnék neki. Karácsonyra parfümöt vettem, szóval ilyesmi dolgot már nem szeretnék. Annyit érdemes tudni róla, hogy a "páwa stílust" képviseli. Ha ez segítség. :) (gondoltam valami ruhára is, csak félek nem tetszenek neki:|) Nagyon megköszönném a segítséget.*-* Értelmes válaszokat szeretnék..oltogatás vagy hasonlók nélkül. Köszönöm. :)2014. jan. 11. 23:49
2/7 A kérdező kommentje:
ennyit arról hogy értelmes válasz. -.-" köszi
2014. jan. 12. 00:42
4/7 A kérdező kommentje:
szeretik a divatot :) nézd meg Justin Biebert :3 rohadtul jól öltözködik *-* kb. olyan :d
2014. jan. 12. 09:17
5/7 legion válasza:
És miért kellene a divatot szeretnie,miért nem vesz fel olyan ruhát,amiben jól érzi magát(azért ne igénytelenül),miért kellene azt felvenni,amit mindenki más?Lehet önálló férfi,aki nem másokat követ,mint egy birka!Ezt mond meg neki szülinapi ajándékként,ez ingyen van!És azt a pénzt,amit így megspórolsz,vidd el az uszodába,2-3 alkalom ára biztos kijön belőle,te pedig sportolsz egy kicsit,ahogy egy független ember teszi,aki önálló egyéniség!
6/7 A kérdező kommentje:
Önálló férfi így is..attól, hogy szereti a divatot vagy a stílusos ruhákat, már nem önálló? nem értelek..na de mindegy is :)
2014. jan. 17. 18:11
7/7 legion válasza:
Pont ez a baj,hogy nem értesz.....nem kell birkaként mindig arra menni bégetve,amerre a pásztor éppen tereli a sok ultraegyéniséget!Lehet úgy is öltözködni,hogy ami tetszik,és nem az,ami a divat éppen mások szerint!És mondom,abból a pénzből,amiből rongyokat vennél neki,elmehettek akár egy GYM-be,2 alkalomra!És ez nem konditerem,itt állóképességi edzések vannak,crossfit,kettlebell,gyűrűk,stb...Vagy akár csak uszodába,az is jó.Ha ez lenne most a trendi,akkor vajon sportolnátok?Én megteszem így is,és minél inkább nem teszi ez a sok gyenge,annál inkább...Sose légy birka,ingyen jótanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!