Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az átok akkor fog, ha személye...

Az átok akkor fog, ha személyesen mondod az illetőnek, a szemébe? Hisztek benne?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem! Aki szelet vet, vihart arat:)
2009. dec. 1. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem,ez egy régi babona csupán.Ha minden átok fogna,akkor már az emberek többsége beteg lenne vagy meghalna.A politikusok közül már egy sem lenne életben.
2009. dec. 1. 09:20
 3/10 A kérdező kommentje:
van egy ismerősöm,aki bosziféleség,aki csufolja,vagy rosszat csinál vele "megátkozza,hogy kapja vissza ugyanezt ő is" és eddig bevált minden.(személyesen csinálta,mondta is az illetőnek).Velem is nagyon kiszurt egy bizonyos személy,sokat szenvedtem és megkértem átkozza meg hogy kapja vissza ő is,de csak igy ismeretlenbe átkozta meg,nem szemtől szembe,ezért is lehet nem fog beválni.Bár szeretném ha Tőle nem válna be,inkább remélem,hogy az élettől fogja visszakapni a sok rosszat amit velem tett.Ez nem vicc,lehet nem hisztek benne,én se hiszek igazából benne,csodálkozom hogy van ilyen,csak hirtelen megkértem,átkozza meg őt,de már megbántam utólag.És attól félek,hogy igy nem fogja visszakapni az az illető ami őt megérdemli :(
2009. dec. 1. 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:

pfff.. ez kb olyan, hogy ha mindent el lehetne intézni szemmel, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel.

és akkor az ilyen hiszékeny buta emberek mint te sírnak, hogy mennyire szar a sorsuk, hát így persze ha ilyenekben hiszel:)

2009. dec. 1. 09:33
 5/10 A kérdező kommentje:
nem hiszek benne:) csak hirtelen felindulásból kértem meg az ismerősömet,de már mondom megbántam....az élet majd elintéz mindent remélem.
2009. dec. 1. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szemmelverés viszont létezik...:)
2009. dec. 1. 09:47
 7/10 A kérdező kommentje:
az mi?:S:)
2009. dec. 1. 09:52
 8/10 A kérdező kommentje:
ja tudom:) én nem hiszek abban se.
2009. dec. 1. 09:57
 9/10 anonim ***** válasza:
...ahogyan a valódi verés is...Valaki nem bajlódik átkokkal..
2009. dec. 1. 09:59
 10/10 anonim ***** válasza:
A hit hegyeket mozgat. Legalábbis ha ketten hisznek az átokban, akkor kettejük világában igaz és fog is... A többi kombináció pedig a megszokott "ilyesmi nincs" forgatókönyv szerinti....
2009. dec. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!