Hogyan adjak fel 2 cd-t postán?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy becsomagolom a cd-ket egy papírba és aztán nagy alakú borítékba teszem és a borítékot megcímzem, és kész. Vagy Elég csak a cd-ket becsomagolni és azt címezem meg, mint egy csomagot? Ajánlott levélként adnám fel!2009. dec. 1. 07:54
1/4 anonim válasza:
1. vagy becsomagolod bubis fóliába és úgy egy borítékba
2. vagy pedig egyből bubis borítékot veszel
De szerintem mindenféleképpen ajánlva add fel! Úgy tudod kerestetni ha esetleg nem érkezne meg.
De ha ajánlva megy akkor még a bubis fólia sem kötelező.
2/4 anonim válasza:
A bubis fólia nem attól védi meg, hogy el ne tűnjön, hanem attól, hogy el ne törjön. Márpedig az ajánlott levelet is pont ugyanaz a rendszer szelektálja és továbbítja, mint a nem ajánlottat. Tehát mindenképp védd a cd-t, ezért éri meg a bubis boríték. És a lényeg: Ne tudjon csúszkálni a bubis borítékon BELÜL a CD.
3/4 anonim válasza:
vagy veszel normális papírtokot és abba teszed bele elsőnek
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Úgy csinálom, hogy újságpapírba belecsomagolom és úgy megy majd a borítékba. Így nem törik el remélem!
2009. dec. 2. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!