Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ha álmomban megölel...

Mit jelent ha álmomban megölelek valakit?

Figyelt kérdés
Tegnap este azt álmodtam, hogy a kiszemeltem egyik (hat kicsit helyes) osztálytársával találkoztam és ő adott nekem egy szál rózsát es egy csokit és ezután megöleltük egymást..de olyan volt mintha tényleg megölelném..éreztem az illatát..és jó volt megölelni...szerintetek ez mit jelent??

2014. jan. 10. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy vágysz erre a kapcsolatra. A lélektan szerint az álmoknak hihetetlen fontosságuk van, az ember olyankor dolgoz fel sok-sok mindent. Az álmok tapasztalatokra, vagy képzeletekre épülnek. Ha nem láttál volna soha senkit ölelkezni, akkor aligha álmodtál volna ilyet.

Viszont a vágyad, amely még nem valósult meg, álmodban kiteljesedett. Sok mindent bele lehetne magyarázni az álmokba, de nem érdemes. Én például kétszer is megálmodtam, hogy meghalok. Nem is volt olyan elrettentő, mint gondolnánk, de attól még nem következett be. Arra jó volt, hogy ne féljek a haláltól (csak az esetleges megelőző fájdalomtól).

Neked az álmod talán arra jó, hogy megtapasztald, milyen lehet vele a közelebbi kapcsolat, hogy ne félj közeledni. Azt is álmodhattad volna, hogy bicskával ront neked...

2014. jan. 31. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!