A fekvőtámasz ra kényszerítő tanár testi fenyítést végez el? ( nem tesnevelés órán)
Figyelt kérdés
Egy barátom fog egy táskát amiben volt egy foci labda én megrugtam. A tanár meg oda jön és mondja hogy 10 fekvő támasz én el mentem órára rés bejött utánam. Aztán a teremben meg el kezd számolni hogy 15,20.... hogy enyi fekvőtámaszt csináljai.Én nem csinálta azt kérdezm mért kéne és mondja mert a szeme látára rugtam meg az osztálytársamat.A végére mondtuk hogy nem az osztálytársamat hanem a labdát a kezében ezért 10 fekvőt kellet csinálnom.2014. jan. 9. 20:57
1/5 anonim válasza:
Akkor örülj neki, hogy már nem pofozhat meg!
Tényleg ennyire megerőltető volt?
2/5 anonim válasza:
most ezzel mit tegyünk?
vannak olyan tanárok akik kilépnek a hatáskörükből de ezzel mást nem tudsz tenni mint panaszt teszel az igazgatónak de azzal se mész sokra.. de ha komolyabb ennél ez ügy akkor lehet csak rendőrségre menni (pl.: bántalmaz ok nélkül vagy túl nagy büntetést ad ki kisebb hibáért)
3/5 anonim válasza:
"bántalmaz ok nélkül vagy túl nagy büntetést ad ki kisebb hibáért"- Fekvőtámaszról van szó! Nem hátra kötött és zsíros kézzel való kötélmászásra, egy várárok felett!
Most komolyan el nem tudom képzelni, hogy mi lenne veletek, ha újra lenne mégis sorkatonaság...
4/5 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem mert nem bírom csak mert mindenkit ezzel büntet már azt is aki csak fut a folyosón!
2014. jan. 10. 14:08
5/5 Tom Benko válasza:
Nem. Egészségre nevel. Szerinted mit kellett volna csinálnia, főleg miután te még faképnél is hagytad, effektíve negáltad a jelenlétét? Megdádáz az ujjával, vagy szigorúan néz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!