Hogyan tudnék a barátaimmal találkozni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
1 hete szakított velem a barátom, mivel már részéről kihűlt a kapcsolat. Mikor jártunk nagyon jól kijöttem a haverjaival, akikkel együtt voltunk mindig és ők lettek a legjobb barátaim. Mióta nem vagyunk együtt azóta (természetesen) nem járok le velük "bandázni". Nekem ez nagyon hiányzik, mert nagyon jól éreztem velük magam. Mindig ott van velük az exem, így én nem is tudok és nem is akarok lejárni. Mi legyen a megoldás?2009. nov. 30. 16:06
1/1 anonim válasza:
szerintem az 1 hét nagyon kevés nekik.Kell egy kis idő h ők is feldolgozzák h te már nem mész velük sehova.
és azután esetleg felhivhatnád őket és megbeszélhetnétek h menjetek el valahova vagy ilyesmi.De sajnos az is lehet h ők már nem akarnak veled beszélgetni.ha igy van akkor hagyd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!