11/L Ti mit tennétek ebbe a szituációban, amibe most vagyok? ( történet lennt)
Na szóval: 11 éves lány vagyok, kitünő tanuló, 6. osztályos aki lúzer. Volt?
Az történt hogy semmi divatom nem volt, picit husis is vagyok ráadásul barátaim sem voltak. Elegem lett! Elhatároztam, hogy 2014-ben úgy jöjjek suliba, hogy tetszek a fiúknak. Dr legfőképpen egynek. Hétfőn, első tanítási napon idén szürke cicanaciba és további jó cuccokban jöttem suliba. A hajamba is tettem egy jó kis hajcsatot. Úgyanolyan nap volt, mint a többi. Csak a lányok helyett a még nem "olyan nagy arc" fiúkkal beszélgettem számítogépes játékokról. Ez a nap tulajdonképpen nem jelent semmit.
De a mai: Cicanacit vettem fel megint. Első óra irodalom volt. De az egyik asztaltól hallottam vmit; márpedig a jóképübb fiúk mondták a nevem, de csak annyit hallottam, hogy Niki. Már pedig az a nevem. Többet sajnos nem hallottam, hogy mit fecsegnek rólam. Udvari szünetben is hallottam sórakozónál, hogy ugyanazok a fiúk említik azt a bizonyos Niki szót. Vajon miért? Anya szerint (meg szerintem is) tetszek nekik. De félek hogy kibeszélnek, hogy a Niki szép akar lenni.
Az a bizonyos szerelmem is mintha többet kereste volna a társaságom. Szünetekben is néha odajött hozzám, hogy mondjon, mutasson vmit. Igazából az iránta való érzelmem matek órán alakult ki, mert a tanár mellém ültette, és ahogy viselkedett... Ja! és hétfőn még amikor matek óra előtti szünetben vártunk a csengetésre a terem előtt, úgy kedvesen rám kérdezett, hogy mi van. De ezt a többi lánnyal nem csínálják a fiúk.
Anya szerint (máma meséltem ezt neki) azért viselkednek így a pasik, mert szerelmesek belém, de látják hogy én okos vagyok, nem az a páwa, és ezért nem viselkednek velem hülyén. Pedig ha úgy vesszük tavaly hatalmas lúzer voltam.
Szóval ti mit tennétek a helyemben?Az már biztos hogy ha a szerelmem beszélget velem kedvesen mosolygok vele, és beszélgetek. S jobban fülelni fogok a fiúk közelében. Az biztos hogy én járni szeretnék a fiúval, mert nem az a kettes tanuló (de nem is ötös) illetve szimpatikus, tetszik a viselkedés. Mellékesen jegyezném meg, hogy ahogy kinéz...
Mit tegyek??? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!