Hogy vagy?
Figyelt kérdés
Na, mi a helyzet?2009. nov. 30. 11:47
1/13 anonim válasza:
remek kérdés, leszakad a kezem meg a derekam mert egész nap a kiba*ott gép előtt kell ülnöm.
2/13 anonim válasza:
:)) Köszönöm kérdésedet,nem vagyok éppen a legjobb formámban,meg a kedvem sem valami fényes,de süt a nap és kék az ég,és élek,ez most épp elég :))
3/13 anonim válasza:
Ajj ne is kérdezd.Beteg vagyok fáj mindenem.Hülye suli az mindennek az oka.XD Ja meg az oltás.:S pff
4/13 anonim válasza:
nem kifejezetten szokványos kérdés. mostanában senkit nem érdekel, mi van körülötte, mi van az ismerőseivel. pláne nem ismeretlenekkel. de kedves gesztus. én köszi jól vagyok.... remélem te is.
5/13 anonim válasza:
köszi, márcsak estére érzem magamnak náthásnak, megyek ki belőle szerencsére.
te hogy vagy?
6/13 anonim válasza:
köszi a kérdést:D:P Most ebédeltem és legszivesebben aludnék egyet, de dolgozni kell még 3-ig:((((
8/13 anonim válasza:
I'm Hillary's husband. And you? xD
9/13 A kérdező kommentje:
me too :)
2009. nov. 30. 13:16
10/13 anonim válasza:
ááá ne is kérdezt, f@sz kivan az egésszel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!