Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapesten a Rákóczi út...

Budapesten a Rákóczi út Blahától kifelé eső része tényleg olyan cikis?

Figyelt kérdés
Most nézek albit, a tömegközlekedés szempontjából a itt lenne jó, de sokat hallottam már az arrafelé lakó ismerőseimtől, hogy nagyon cikis környék. Valóban kerüljem?

2014. jan. 5. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Átlag pesti környék, nem a legjobb, nem is a legszarabb. Közbiztonság szempontjából nem vészes, viszont szerintem eléggé forgalmas és zajos, ezért nem költöznék oda.
2014. jan. 10. 12:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Lakásvásárlás esetén mely központi kerületeket ajanlanad? Lehet budai oldal is, de ott is inkább a varosiasabb részek.
2014. jan. 10. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
XI, V, VI némely része, XIII némely része, kb ennyi. Esetleg VII-VIII normálisabb részei.
2014. jan. 10. 21:31
 14/15 anonim válasza:

"Többségük 1-2 alkalomnál többször nem járt azon a környéken,amiről véleményt mondanak."

25 éve élek Budapesten, kedves 8-as kommentelő, és hidd el, már jártam arra, tudom, hogy milyen környék. De ha te mondod, biztos balek vagyok.

2014. febr. 1. 18:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát már beköltöztem, eddig nem történt semmi különös, bár tapasztaltam egy-két aktivitást.
2014. febr. 12. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!