Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Születési évem : 1956. Mikor...

Kovács Misa kérdése:

Születési évem : 1956. Mikor mehetek (kb. ) nyugdíjba? Van 4-év kedvezményem.

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj be (valaki a családból menjen be) a legközelebbi nyugdíjfolyósító kirendeltségre, ott kérjetek egy nyomtatványt: "Szolgálati idő összeszámítási kérelem"

Ezt otthon kitöltöd, (személyi igazolvány adatai + korábbi munkahelyek), és beviszed nekik, ki fogják számolni, hogy mennyi megszerzett időd van, és mikor mehetsz nyugdíjba.

Ne aggódj, nekem még olyan m.viszonyt is felvéstek, amikről én elfeledkeztem. Utána fognak nézni mindennek, és papír alapon, postán fogod megkapni a végeredményt. Ez még nem egyenlő a nyugdíjaztatási kérelemmel, de gondosan őrizd meg, mert legközelebb, amikor már élesben indítod a nyugdíjadat, a mai napig ledolgozott idődet nem kell majd ismét felsorolnod, elég lesz annak a határozatnak a számát, amit erre a kérelmedre visszaírnak.

Nem tudom eléggé érthető voltam-e?

Lényeg, irány a helyi nyugdíj-intézet!!!! :))))

2014. jan. 5. 16:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz szépen,valóban érthető voltál.......okés !!
2014. jan. 5. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!