Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 13 éves fiu vagyok és nem...

13 éves fiu vagyok és nem vagyok kövér meg pufók sőt inkább sovány vagyok de tök széles és kerek az arcom. Szerintetek fog ez még változni? Anyukámnak nagyon szép arca van tiszta ovális rendes fateromnak viszont mint 1 kocka.

Figyelt kérdés
Jah és nem ugy van hogy mikor növünk az acrunk is változik? és hogy?
2009. nov. 29. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen változni fog. Még kerekebb lesz.

Nem ám, inkább ahogy nősz, nyúlni fog.

2009. nov. 29. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi a választ.egyébként annyi a bajom vele h állandoan cukiznak meg minden meg 1-2 évvel kissebnek néznek

meg még akár kövérnek is...

2009. nov. 29. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
hordj olyan cuccokat amikben jól kivehető az alakod és akk biztos csak nem egy édibédinek fognak tartani
2009. nov. 29. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:

hát mennék akár gyurni is de még alacsony vok azt nem akarok megálni növésbe

De mind1 engem az érdekelne ha vki tud erröl vmit akkor irja le,mert én még régebben vhol olvastam neten h csecsemö kortol a kerek baba arc csak nyúlik növekedés közben jah és a fiuuk anyára jutnak(rem igaz:D)

2009. nov. 29. 18:24
 5/8 anonim válasza:
Ha anyukádnak ovális fatherodnak kocka akkor neked deltoid lesz....
2009. nov. 29. 19:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Haha vicces vagy -.-
2009. nov. 30. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én testvérem kövér volt és most 15 éves korára nagyon megnyúlt.Szerintem igen.
2011. jan. 27. 19:14
 8/8 anonim válasza:
Megváltozott? :D
2020. okt. 29. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!