Így megváltozott volna a filozófiám?
Figyelt kérdés
17/f gimis vagyok, eddig úgyahogy jól tanultam kivéve matek mert az mindíg 2es volt, valami magyarszakon akartam tovább tanulni mondjuk ügyvéd-jogász, de 1szer egész nap melózni kellett apámmal(kőműves) csinálta a házat és több nap is így volt, nagyon kimerültem, elhatároztam magam hogy kigyúrom magam hogy bírjam mostanra annyira a megszállottja lettem a dolognak, hogy amikor itthon van(minden honap 1hét néha 2 mivel külföldön van) mindíg várom hogy cipeljünk dolgokat melózzunk kemény fizikai munkát nagyon szeretem csinálni, megtudtam hogy elég jól kapják ott a pénzt még a segédmunkások (300-400e) szerintetek mit tegyek? annyira beleszálltam ennek az egésznek a tudatába hogy már az edzés nekem a tanulás szinte, pedig rég tanulni is szerettem edzeni utáltam, minden a feje tetejére állt:D2009. nov. 29. 17:18
1/3 anonim válasza:
Helyedbe beszélnék apummal kimész gimi után 1-2 évig melozni és szigorúan félreteszed a pénzt ha jol számolom lesz bőven 5 milla feletti pénzed. Ha ez megvan eldöntöd mit szeretnél egyetem vagy meló de van egy biztos alaptőkéd aminek én nagyon örülnék :P 17F
2/3 anonim válasza:
Segédmunkás 3-400.000 ft-ot keres? Ne röhögtess.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem itthon hanem egy külföldi szigeten
2009. nov. 29. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!