Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg vége lett a Napiszarnak?

Tényleg vége lett a Napiszarnak?

Figyelt kérdés

Egy búcsúzó üzenet fogad, hogy belső okokból valószínűleg megszűnik a Napiszar.com. Pedig szerintem teljesen oké volt, ami csináltak, mert ha már valaki feltölti a képeit a myvipre, iwiwre, stb. akkor már nem számít jogsértésnek, ha máshova kiteszik. Ráadásul, azért rakják ki, hogy ott díszelegjenek, akkor miért probléma, hogy máshova is kiteszik őket? Ja, mert hogy lefikázzák őket? De hát szabad véleménynyilvánítás van nem?

Szerintem nem elítélendő, amit csináltak, és remélem nem szűnik meg. Vélemények?

2009. nov. 29. 14:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Örülök, ha megszűnik, unalmas ez a sok mocskolódás...

Egyik se volt különb, akik felkerültek, meg akik írtak oda.

2009. nov. 29. 15:08
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
remélem nem de ma már semmi sem volt
2009. nov. 29. 15:16
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Engem túlzottan nem érdekel, hogy megszűnik.

Amúgy most néztem fel, és az volt kiírva, hogy határozatlan időre megszűnik az oldal.

2009. nov. 29. 15:44
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Jajj de jó ha megszűnik. Én egy időben szerettem az oldalt, de egyre többen kerültek ki olyanok akikkel semmi gond nem volt. Ezért lett egy nagy sz*r az egész.
2009. nov. 29. 16:18
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy?Még van a csibefasz,a puruttya,stb,mással is lehet szórakozni,nem csak a napiszarral
2009. nov. 29. 16:27
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
A kedves kérdezőnek: Gondoljál bele, ha téged raknak ki még mindig szabad véleménynyilvánítás lesz? Mert egy rakat olyan kép is volt ám, amit csak úgy csinált valamelyik hülye osztálytárs és azt felrakták, ami már jogsértő!
2009. nov. 29. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

Remélem.

Egy nagy kalap fos az egész oldal. Tök szánalmas.

2009. nov. 29. 16:56
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Nekem se nagyon hiányozna. Jól fog jönni, ha megszűnik.
2009. nov. 29. 17:27
 9/15 A kérdező kommentje:

Hogy kiraknak-e? Nem nem fognak. Tudod miért nem? Mert:

- nem pózolok a f@szommal

- nem vagyok scene

- nem vagyok emós

- nem nézek ki, vagy inkább nem akarok különc lenni a külsőmmel

- nem fényképezkedek síneken

- sőt semmilyen kompromitáló helyzetben, habár rólam is vannak olyan képek, de azok nem ilyen helyekre vannak feltéve, mint iwiw, myvip, stb. ahol szintúgy mindenki láthatja, csak úgy mint a napiszaron.

2009. nov. 29. 18:03
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Az ÚJRAKÖZLÉS az, ami jogsértő. Az iwiw és a myvip képanyaga nyilvános (a jelszóval való védettséget leszámítva), de nem "szabad felhasználású".

Az iwiw és a myvip felhasználói szabályzata nem rendelkezik szerzői jogokról, így a képekre az a licenc vonatkozik, amit a felhasználó megadott. Ha nem adott írt oda semmit, akkor az alapértelmezés az, hogy a képet automatikusan védi a szerzői jog. Ennek az az oka, hogy Magyarország tagja egy nemzetközi megállapodásnak (berni konvenció).

Az iwiw és a myvip nem várja el a felhasználóktól, hogy a képükhöz fűződő jogaikról lemondjanak. Lényegében csak annyit vár el, hogy visszaélés esetén nem lehet magát a myvip-et és az iwiw-et felelősségre vonni. De a napiszart (a képekkel visszaélő harmadik személyt) ez nem mentesíti.

Bozólaci valószínűleg pontosan tudta, hogy törvénytelenül jár el. Hazudott a képet beküldő embereknek, becsapta saját rajongótáborát is. Gerincesebb lett volna, ha nyíltan kiírja az oldalára mindazt, amit leírtam, és hozzátette volna: ,,Te döntöd el ezek után, hogy nézed-támogatod-e az oldalamat, képeket küldesz-e be, vagy sem''. Saját támogatóival szemben is tisztességtelen volt.

Azt pedg valószínűleg senki sem gondolta soha, hogy a nyilvánosságra kitett magán e-mail címek törvényesek (vagy etikusak).

2009. nov. 29. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!