Mi legyen a blogom címe?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy blogot az osztályomról és nem tudom mi legyen a címe! A mi osztályunk egy eléggé kalandos osztály szinte mindennap történik valami!!2014. jan. 3. 21:34
2/7 A kérdező kommentje:
Mért kérdezed??
2014. jan. 4. 12:50
3/7 anonim válasza:
Mert osztályosat általában azok írnak:) Az a korosztály.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen 11 vagyok! Csak én úgy írom mintha már gimisek lennénk! Van ötleted a címhez??
2014. jan. 5. 08:36
5/7 anonim válasza:
Annak úgy nem sok értelme van ha gimisként írnád, a szóválasztékod még nem teljesen fejlődött ki annyira hitelesen nem tudnád leírni, valamint magáról az osztályról blogolni szerintem(szerintem) felesleges.
De ha annyira szeretnéd, akkor csináld nyugodtan, a helyesírásra azért figyelj majd.
Ha negatív értelemben kalandos akkor lehetne 'Zűrös osztály' ha pozitívban akkor lehet 'Kalandos osztály' de sokféle jellemző alapján lehet. Lehet egyszerűen 'Az én osztályom' is.
6/7 Pali1977 válasza:
"Az én osztályom" elég figyelemfelkeltő név, Hamarabb nekilátnék az olvasásnak, mint az előző két cím esetén. Egyébként nem muszáj ragaszkodnod az osztályhoz, választhatsz olyan címet is, amiben leírod a gondolataidat is szóval személyes blog lenne, és persze beleszőheted az osztályodat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!