Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi legyen a blogom címe?

Mi legyen a blogom címe?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy blogot az osztályomról és nem tudom mi legyen a címe! A mi osztályunk egy eléggé kalandos osztály szinte mindennap történik valami!!
2014. jan. 3. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
11éves vagy?
2014. jan. 4. 10:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Mért kérdezed??
2014. jan. 4. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert osztályosat általában azok írnak:) Az a korosztály.
2014. jan. 5. 07:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen 11 vagyok! Csak én úgy írom mintha már gimisek lennénk! Van ötleted a címhez??
2014. jan. 5. 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Annak úgy nem sok értelme van ha gimisként írnád, a szóválasztékod még nem teljesen fejlődött ki annyira hitelesen nem tudnád leírni, valamint magáról az osztályról blogolni szerintem(szerintem) felesleges.

De ha annyira szeretnéd, akkor csináld nyugodtan, a helyesírásra azért figyelj majd.

Ha negatív értelemben kalandos akkor lehetne 'Zűrös osztály' ha pozitívban akkor lehet 'Kalandos osztály' de sokféle jellemző alapján lehet. Lehet egyszerűen 'Az én osztályom' is.

2014. jan. 5. 10:36
 6/7 Pali1977 ***** válasza:
"Az én osztályom" elég figyelemfelkeltő név, Hamarabb nekilátnék az olvasásnak, mint az előző két cím esetén. Egyébként nem muszáj ragaszkodnod az osztályhoz, választhatsz olyan címet is, amiben leírod a gondolataidat is szóval személyes blog lenne, és persze beleszőheted az osztályodat is :)
2014. jan. 12. 17:46
 7/7 kérdezzfelel válasza:
Belinkeled?
2014. márc. 20. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!