Hogy lehet gyakornoki munkára jelentkezni?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyakornokoskodni pl művelődési házakban,kultúrális intézményekben,mert ilyen végzettségem van,viszont a suliban szinte semmilyen gyakorlatra nem tettem szert. Enélkül sajnos munkát is nehezebben kapnék,ezért gondoltam,hogy először besegìteni,kisebb feladatokban szeretnék részt venni. Ezt személyeseb lehet elintézni? Ha odamegyek ilyen kérdéssel egy intézménybe,nem fognak elküldeni?2014. jan. 3. 20:22
1/3 Grim13 válasza:
nem fognak elküldeni ha ingyen vállalod, ha pénzért akkor nem hiszem hogy felvesznek ...
2/3 A kérdező kommentje:
De csak menjek el személyesen az intézményekbe a papírjaimmal,és mondjam el mit szeretnék vagy inkább küldjek e-mailt?
2014. jan. 6. 21:30
3/3 Grim13 válasza:
szerintem személyesen jobb, e-mailben könnyebben küldenek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!