Láttatok olyan rajzfilmet kiskorotokban, amit aztán többet nem akartatok megnézni mert megijedtetek/féltetek tőle?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 00:51
11/20 anonim válasza:
Nekem az X-akták volt a kedvencem :DD Imádtam!!:D
12/20 anonim válasza:
Én a Tom és Jerry -t nem szerettem mert mindig sajnáltam,hogy úgy elbánik Tommal S:
Már akkor imádtam a cicákat :D
13/20 anonim válasza:
amúgy a medvés kutyásnak a címe Ezüst Nyíl
14/20 anonim válasza:
Az Ezüst Nyílban a medvéktől én is féltem. Meg a Muminban Horktól, a borzalmas szörnytől. [link]
15/20 anonim válasza:
22:47
Köszi hogy leírtad a címét.Így már beugrott. Na majd rákeresek,mitől félhettem annyira akkor...:))))
Azt hiszem világított a szeme a medvének...:)
16/20 anonim válasza:
igen világított! meg nyáladzott mint 1 alien xD
17/20 anonim válasza:
Az Ezüst Nyílban a medvéktől, de attól függetlenül mindig meg akartam nézni újra és újra.
Utáltam a Dr. Bubót, az Erdő kapitányát, Krisztofórót, Goofyt. És féltem az X-akták zenéjétől is.
http://www.youtube.com/watch?v=wHO9kKDNM7c&feature=related
hogy féljetek egy kicsit! :p
18/20 anonim válasza:
jujj szegény Benzinakura! hogy megnyuvadt! :'(
20/20 anonim válasza:
Én nem emlékszek hogy féltem volna valamitől,már kiskoromban horror filmeket néztem XD lehet ez a gond mert már félek tőlük xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!