Mi az a puruttya.hu?
blog.puruttya.hu
A világ legkirályabb oldala!
Béke
Időnként undorító egy picit, és némi szexualitás is fellelhető benne, de annyira nem veszélyes. Itt nem fogsz feltrancsírozott hullákat látni (legalábbis eddig nem volt jellemző), inkább csak egy halom pózer emberkét... Meg a kommentekben egy másik halom embert, akik mindenkivel roppant kritikusak, önmagukon kívül.
Bár, ha az én 12 éves gyerekem nézegetné, én biztos nem lennék túl boldog...
ez a leg istenkirályabb oldal(ak) :D:D:D agyiszint (L):D
na respect :D
A 23:32-es tegnapi válaszoló vagyok.
Miután válaszoltam a kérdésedre, felnéztem a puruttyára, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a legutóbbi látogatásom óta telerakták az oldalt döglött macskák képeivel. Undorító, és egyáltalán nem vicces, mégis a sok elmebajos ott heherészik a kommentekben. Mások fekáliájának képeiről nem is szólva. Azt hiszem, mégsem tudnám én ezt az oldalt jó szívvel ajánlani egy 12 éves emberkének, de senki másnak sem.
Fel lehet menni az oldalra olvasgatni. De nem lesz jó érzés utána... Ehhez elég belefutni akár egyetlen olyan postba, ahol a készítő nem érzékeli azt a kényes határvonalat a vicces és az ízléstalan között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!