Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az a puruttya.hu?

Mi az a puruttya.hu?

Figyelt kérdés
Tudom nem ide tartozik de itt írták sokan h nézz puruttyát stb. szal mi is ez???
2009. nov. 28. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:

blog.puruttya.hu

A világ legkirályabb oldala!

Béke

2009. nov. 28. 23:10
 2/10 anonim válasza:
Simán ez a legjobb oldal.
2009. nov. 28. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
ojan mint a napiszar a netszar a csibafsz...rohattjóó nézzed:D minden nap:D
2009. nov. 28. 23:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Am 12 vok xD szal arra gondoltam félelmetes v mi?
2009. nov. 28. 23:24
 5/10 anonim válasza:
60%
Jézusom xD Dehogy félelmetes :D Inkább vicces :D Bár 12 évesen nem hiszem, hogy ilyen oldalakat kellene nézegetned ;)
2009. nov. 28. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Időnként undorító egy picit, és némi szexualitás is fellelhető benne, de annyira nem veszélyes. Itt nem fogsz feltrancsírozott hullákat látni (legalábbis eddig nem volt jellemző), inkább csak egy halom pózer emberkét... Meg a kommentekben egy másik halom embert, akik mindenkivel roppant kritikusak, önmagukon kívül.

Bár, ha az én 12 éves gyerekem nézegetné, én biztos nem lennék túl boldog...

2009. nov. 28. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:

ez a leg istenkirályabb oldal(ak) :D:D:D agyiszint (L):D

na respect :D

2009. nov. 29. 00:09
 8/10 A kérdező kommentje:
xD oké akk maradok a gumicsizmánál xD azt se gyakran nézem :)
2009. nov. 29. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:

A 23:32-es tegnapi válaszoló vagyok.

Miután válaszoltam a kérdésedre, felnéztem a puruttyára, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a legutóbbi látogatásom óta telerakták az oldalt döglött macskák képeivel. Undorító, és egyáltalán nem vicces, mégis a sok elmebajos ott heherészik a kommentekben. Mások fekáliájának képeiről nem is szólva. Azt hiszem, mégsem tudnám én ezt az oldalt jó szívvel ajánlani egy 12 éves emberkének, de senki másnak sem.

Fel lehet menni az oldalra olvasgatni. De nem lesz jó érzés utána... Ehhez elég belefutni akár egyetlen olyan postba, ahol a készítő nem érzékeli azt a kényes határvonalat a vicces és az ízléstalan között...

2009. nov. 29. 11:24
 10/10 anonim válasza:
Inkább keress valami értelmesebbet mint a puruttya. Kissé beteges oldal.
2009. dec. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!