Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megoldani hogy...

Hogyan tudnám megoldani hogy higgattabb és nyugottabb legyek?

Figyelt kérdés

Valakitudna segíteni nekem? Mert akármi apró-nagy vitába keveredek egyből elönt a düh.Nem tudok nyugottan reagálni semmire:S

valaki nem tud valami nyugtató modszert?

2009. nov. 28. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A jóga segít csak ahhoz türelem kell, főleg hogy elsajátítsd, de ha regelsz a jogaotthon.hu oldalra mindig kapsz levelet, és szépen lassan ott megtanítanak.
2009. nov. 28. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
halgass nyugtató zenét
2009. nov. 28. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ismerős=/

Idegesítő tud lenni, ha valaki okoskodik, és közbe nem igazán van igaza. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy vagy utalást teszek az illető gyengepontjaira/elküldöm a k*rva anyjába. De ez attól függ, milyen az adott napom. Én inkább azt javasolnám, hogy próbálj meg néha másoknak is igazat adni, vagy valami közös megoldásra jutni.

2009. nov. 28. 23:03
 4/4 anonim válasza:
Szió! Én azt javaslom,mielőtt bedühödnél, vegyél egy jó nagy levegőt, továbbá gondolj gyorsan más dologra, vagy éppen menj elonnan. Ezek nekem be szoktak jönni. Kerülni kell a stresszes helyzeteket, szó szerint!
2009. dec. 2. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!