Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kaptam egy üzenetet hogy...

Kaptam egy üzenetet hogy megnyertem egy új iPad-et! Több válasz is kérnék! SEGÍTSETEK!?

Figyelt kérdés

a feltétel hogy küldjek el egy sms-t és írjam be a mobiltelefonom pinkódját

higgyek-e neki???? nemfog később pénzt kérni vagy ilyesmik???

#pénz #iPad #nyeremény #sos fizetés
2014. jan. 2. 17:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hahaha.....
2014. jan. 2. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Addig vársz válaszokat, amíg nem kapsz egy ilyent:

Óh, nem átverés, nagyon kedvesek, s készülék remek, s a pin-kód is csak azért kell nekik, hogy meggyőződjenek arról, valóban te vagy a nyertes. Amióta átvettem a készüléket, megváltozott az életem. Sokkal több barátom van, kiegyenesedett a púpos hátam, a gyomorfekélyem elmúlt, s nem tudom lerázni magamról az udvarlókat.

Nos, tessék, akkor most már nem kell több kérdést várnod. Bocs, a pikírtségért, de ha egy pillanatra is felmerült benned, hogy igaz lehet, akkor nem vagy százas.

2014. jan. 2. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon kíváncsi lennék a többi kérdésre is.

A PIN-kóddal semmire nem mennének, s azt bármikor szabadon meg is változtathatod. Az csak arra jó, hogy ha ellopják vagy elveszted, más ne tudja használni. (Elvileg így van, de ha feltörik, akkor arra sem.)

2014. jan. 2. 18:27
 14/17 anonim ***** válasza:

viszont pont emiatt, mert a PINt csak erre lehet használni, olyan számsorozatot küldhetsz amilyet csak akarsz...

viszont nézd meg a telefonszámot ahova sms-t kéne küldeni.. le merném fogadni, hogy nem átlagos szám

ugyanis van amit elég felhívnod egyszer és ezzel beregisztrálsz egy olyan szolgáltatásra, amitől ugyan nem kapsz semmit, viszont a pénzedet szívja le mint a porszívó

2014. jan. 2. 18:36
 15/17 A kérdező kommentje:
hahaha.....
2014. jan. 2. 19:16
 16/17 anonim ***** válasza:

KAMU vazze fogd már fel végre KAMU!!!

De csináld, azt max leszívnak tőled időnként párezret.

2014. jan. 2. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Küldd el nekik mindened, bankkártya száma,kódja,PIN kód,széf kód,lakcím meg minden ha ilyen hülye vagy.
2014. jan. 3. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!