Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket nem háborított fel a...

Titeket nem háborított fel a Bad Boyz legújabb előadása a Csillag Születik-ben?

Figyelt kérdés

Még az előadás úgy el-el ment, de amikor megkérdezték tőlük, hogy miért találták ki ezt a katonás számot... Még hogy a külföldön szolgáló magyar katonákért...

Mi a fene volt az a U.S. Army felirat???? Mi volt az az amerikai zászló felvarró a vállukon??? (Csillagok ellenkező oldalon...)

Fogalmuk sincs az odakint szolgáló katonákról, ők csak a híresség miatt csinálják az egészet...

Nem hiszem, hogy pont erre lenne szüksége egy olyan katonának, aki 24 órán át veszélyben él...

Szánalmas...

2009. nov. 28. 20:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

éppen ez zavar , hogy reális az esély arra hogy ők fogják megnyerni mig a többi hasznos, érdekes produkció meg le lesz szarva

de azért a Tabánival nem versenyképesek ezek szerencsére :-)

2009. nov. 28. 21:34
 12/24 A kérdező kommentje:

Felőlem azt gondoltok amit akartok, de ahogy észreveszem nincs bennetek egy csepp hazafiasság se...

Katonáink mások háborújában halnak meg, ezek meg ugrálnak össze-vissza...

2009. nov. 28. 21:47
 13/24 anonim ***** válasza:
31%
Én átérzem a felháborodásodat... az ilyenek miatt nem is nézek ilyen szarságokat, csak felhúznám magam állandóan.
2009. nov. 28. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem a Bad Boyz fogja megnyerni. Nekem tetszik a táncuk, és én CSAK azt nézem. Nem divatbemutató volt, hanem tánc. Azt pedig tudnak. Ettől függetlenül szerintem NEM ők fogják megnyerni, ugyanis van tőlük sokkal jobb, pl André és az a Tabán István vagy ki. :)
2009. nov. 28. 23:25
 15/24 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem undorító ez az egész banda. Elküldeném őket a háborúba, ott majd aztán kedvükre ugrálhatnának a golyók elől.

L/23

2009. nov. 29. 11:30
 16/24 anonim válasza:
58%
Engem egyáltalán nem háborít fel. Mi közöd van neked ehhez?? Éjt nappallá téve dolgoznak a koreográfián, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Hogy jössz te ahhoz, hogy szapuld őket?Én nekik szurkolok!! Hajrá fiúk!
2009. nov. 29. 13:30
 17/24 A kérdező kommentje:
Tőlem nyugodtan ugrálhatnak mint a hülyék, de előtte jól GONDOLJÁK MÁR ÁT, hogy mit beszélnek és MIKÉNT mondják azt... U.S. Army felvarróval...
2009. nov. 29. 14:04
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Egy gesztus volt.Valakinek nem jött be.Van ez így.Ettől akatonáknak igaz, se jobb se rosszabb nem lesz, de ennyire is gondolnak rájuk....Szerintem ilyen kis apróságokon nem kéne fennakadni.
2009. dec. 6. 18:53
 19/24 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj de neked mi közöd van ehezz?

Féltékeny vagy?

Mert van mire,nem hinném hogy odáig eljutnál mint ők,és nem hinném hogy úgy táncolsz mint ők,és azt sem hinném hogy úgy nézel ki mint ők.Inkább ne fikázz olyanokat akiket nem is ismersz,csak azért mert jól néznek ki.

2009. dec. 8. 20:30
 20/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha ennyire nem tetszik neked a BadBoyz, akkor miért nézed meg őket? és miért ilyen részletesen? Te vagy szánalmas. az meg hogy milyen ruhában vannak. hát pfff:D legyen már az ő dolguk. biztos csak irigykedsz. szeretnél te elérni annyit mint ők:)
2010. márc. 20. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!