Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz a fegyvered?

Mi lesz a fegyvered?

Figyelt kérdés

Ha kitör a világvége, és a vele járó káoszban egyszer csak berontanak a Te ablakodon is a haramiák, akkor az első tárgyat ami kartávolságon belül van, fegyvernek kell tekintened!

Mi lesz az, és hogyan használnád?

2014. jan. 2. 12:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

nem humornak szántam, hanem "képzeld el mi van ha" típusú kérdésnek, de úgy néz ki ez nem megy itt...

de akkor szerintetek hogy néz ki egy világvége? egyik pillanatban a nappaliban csámcsogjátok a műzlit, a következőben meg már semmi sincs? vagy mi?

2014. jan. 2. 18:32
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

Igen, valahogy úgy. Egyik pillanatról a másikra. De ha nem így történik, hanem mondjuk három nap, vagy három év, akkor sem az történik, amit feltételezel, hanem mindenki egy nagy frászban lesz. Ha nincs tovább, akkor nincs minek fosztogatni. A gonosztevő is ember, s nem azzal fog törődni, hogy kiraboljon.

Ilyenek polgárháborús időkben, a kérdéshez mérten kisebb természeti katasztrófák, háborúk esetén jelentkeznek. Annak egyszer vége szakad.

De a világvége után nincs semmi.

2014. jan. 2. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

Ezt a baromságot. A világvége az egy olyan esemény, ami az emberek nagy részét kiírtja, vagy ellenséggé teszi, nem pedig az hogy egyszer csak minden eltűnik. Ilyen pl.: egy atomháború, atomkatasztrófa, járvány, zombi invázió, ufó támadás, gazdasági összeomlás stb. A kérdező is egyértelműen erre utalt. Nem azt kérdezte, hogy mit csináltok, ha már nem lesz semmi.

"mindenki egy nagy frászban lesz." ez is egy baromság, a nagy többség igen, de aki készül az higgadt marad, és meg adja magának az esélyt a túlélésre. Csak a gyengék törődnek bele abba, hogy "nincs tovább".

2014. jan. 2. 18:57
 14/19 A kérdező kommentje:

hát ha azt nézzük, hogy ha az árvíz elönt egy települést, akkor azonnal megjelennek a fosztogatók.. szerintem annyira nem elképzelhetetlen szituáció (kivéve annál, aki a harmadikon lakik:D)

és miután az anyag vész el, csak átalakul, kizárt, hogy egyszercsak a teljesen nyugodt világból egy nagy semmi legyen...

vagy világháború, vagy egy nagy természeti katasztrófa okozhatja a világ (pontosabban inkább az emberiség) pusztulását.. és mindkettőnél simán megjelenhetnek a fosztogatók

már említettem az árvizet.. ugye valós fenyegetés hosszabb távon nézve, bár nem éppen kis hazánkra, de mindegy... ugye a jegek elolvadnak, a vizek megnőnek, a városokat elönti a víz.. szerinted csakúgy otthagyják a teljesen berendezett házakat?

de hogy a "világvégét az emberiség hozza el".. azért mertem így fogalmazni, mert világvége alatt szinte mindig az emberiség végét szokták érteni.. de úgy néz ki, hogy ez az egy kérdés alatt mégsem

és gondolom nem mondok újdonságot, ha azt mondom, hogy az ember hajlamos háborúzni.. márpedig ha háború van, akkor ott halottak vannak, rombolások vannak.. és ahol halott, vagy romba dőlt ház van, ott bizony gazdátlanná vált érték is van

és persze az élelem... ha természeti katasztrófák hada köszönt be, akkor nem tudsz leugrani a sarki boltba kenyérért... de élelemre szükséged van ahhoz, hogy élhess.. és ha a másiknak van, neked meg nincs, viszont erősebb vagy a másiknál.. ne mondd, hogy az ember nem elég erőszakos faj ahhoz, hogy elvegye a másiktól bármi áron, ha egyszer neki kell

valós példa: a Fülöp szigeteken tájfun söpört végig, sok halott (az utcán otthagyva) fosztogatások stb...

az ott élő magyarokat 3 próbálkozásra sikerült kimenteni, és fegyverek őrizték a helikoptert, nehogy az emberek megrohanják, hogy el tudják hagyni a szigetet... ez most történt 2013 őszén..

ez csak egy cikk, nem olvastam végig, én a rádióban hallottam a mentőalakulat vezetőjének beszámolóját

[link]

szerintem így néz ki egy "világvége"..

a lét csakúgy magától nem válik nemlétté... vagy ha valaki mutat rá példát, akkor kíváncsian várom..

2014. jan. 2. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
Elárulná valaki, hogy miért lett szinte mindenki 0%-os? -_-
2014. jan. 2. 18:59
 16/19 A kérdező kommentje:

a lepontozást én is most láttam.. úgy néz ki, hogy aki felfogta mit kérdezek és nem kötött bele, csak válaszolt, az nem való erre az oldalra, csak az, aki úgy hal meg, hogy légmentesen eltűnik a tér-idő kontinumból...

így kell egy kreativitásra késztető kérdést tönkretenni, köszönöm szépen..

de aki válaszolt (1-2-3-4-8. válaszoló) annak köszönöm!:)

2014. jan. 2. 19:04
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

Ember! Vagy hibásan tetted fel a kérdést, vagy a vége szó jelentését nem ismered. A világvége igenis azt jelenti, hogy utána nincs semmi. És egy szemvillanás is elegendő lehet.

Amikor a hadron beindítása még terv volt, akkor is írtak arról, hogy ha elszabadul a folyamat, akkor pillanatok alatt fekete lyukká válik ez az egész Naprendszerünk.

2014. jan. 2. 19:14
 18/19 A kérdező kommentje:

vágod mi a feketelyuk? egy, a bolygónknál sokkalta nagyobb test az űrben, aminek akkora a gravitációs mezeje, hogy a fotonokat sem engedi el magától, valamit ami a közelébe kerül, azt logikusan magához vonzza

ezért a "lyuk" szó elég megtévesztő, elvégre nem hogy semmi nincs ott, inkább egy nagyonis valami!

előtte nem tapasztalt energiájú robbanás, na azt el tudtam volna képzelni, de miután a Földnél, sőt a Napnál is nagyobb testre van szükség egy fekete lyukhoz...

de oké, elméleted helyes, ha a bolygónk egy fekete lyukba, vagy egy napba csapódik, nem sok esélye van senkinek fosztogatni.. de akkor tegyük fel, hogy nem így lesz.. világváltozás! ha nem tetszik a világvége, akkor világváltozás!:D hihetetlen, hogy vannak fogalmak, amikbe soha senki nem köt bele, kivéve az én kérdésem alatt...

2014. jan. 2. 19:25
 19/19 A kérdező kommentje:

amúgy meg tökmindegy, ha mindenki érti a kérdést rajtad kívül, akkor nem a kérdésben és nem a többiekben van a hiba

de már tudom, hogy ha esetleg berontanék a házadba, akkor Te leszel az, aki azt mondja, hogy "De nem ronthatsz be csakúgy! Ez nem lehetséges!"

2014. jan. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!