én nem tudtam de megváltozott a véleményem. mostmár semmi bajom velük (mosojgósfej)
2009. nov. 28. 19:11
1/7 Silber válasza:
Aki kicsit komolyabban belegondol, magától is rájöhetett ezekre.
Ennek ellenére én még mindíg egy divatmajom és felesleges "híg székletnek" tartom az emo-stílust, ami az elkényeztetett és magát lefoglalni nem tudó városi "mindenta'hátsóm'alátesznekezértazéletbennemfogommagameltartaniajövőben" kölykök szokása.
2009. nov. 28. 19:36
2/7 A kérdező kommentje:
kifejtenéd bővebben? miért gondolod így?
2009. nov. 28. 19:56
3/7 A kérdező kommentje:
jah és ez nem divat hanem stílus és ennyi erőven minden stílusra lehetne mondani hogy divatmajmok...
2009. nov. 28. 19:58
4/7 anonim válasza:
Ettől függetlenül még mindig utálom az emot, mert számomra akkor is egy szánalmas stílus marad.
2009. nov. 28. 20:06
5/7 anonim válasza:
tudtam. Most se törődök se velük se senkivel.
2009. nov. 28. 20:35
6/7 Silber válasza:
11-28 19:36 vagyok:
Azért tartom így, mert az ember attól (IS!) lesz ember, hogy képes magát eltartani, önálló életet kialakítani, mindezen felül képes beilleszkedni a társadalomba úgy, hogy nem okoz közfelháborodást, és válik közröhely/szánalom tárgyává. Egy olyan ember, aki sajnáltatja magát a különböző deviáns képekkel/idézetekkel, amit aztán a legnagyobb körben elkerül nemcsak szánalmas, hanem a "szavahihetőség" megszűnése már akkor, mikor semmiféle kontaktusa nincs vele az embernek.
Ezen felül: nem tanulja meg a társadalmi normákat sem, mivel NICS SAJÁT, STABIL ÉRTÉKRENDJE SEM! Szívesen beszélgetek erről a továbbiakban is ha van időm, csak adj meg valami elérhetőséget...
2009. dec. 5. 21:14
7/7 A kérdező kommentje:
nah csak van pár ilyen haverom :D szal az lenne ennek a lényege, hogy így nézel ki, ezzel hívod fel arra a figyelmet, ami ellen lázadsz. magyarul: ha téged zavar akkor elérték a céljukat :D és amúgy egyik sem sajnáltatja magát, azok a divan emók vagy mik akik nem tudnak semmit a style-ról és azt hiszik hogy vagdalniuk kell magukat meg kötelező a világfájdalom vagy mi. Jah és most nehogy azt hidd hogy büszke magára de tanulni nem tud meg anyja nem foglalkozik vele, haverjaim pont addig nézhetnek ki így ameddig jól tanulnak :D:D:D és heterok :D csak néha idegesít h olyan dolgokért csesztetik pár haveromat ami nem igaz... emo: ilyen zenét hallgat, így néz ki, és egy megszabott dolog ellen lázad, de semmi másról nem szól. tulajdonképpen ugyanaz mint a punkoknál csak mások az elemek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!