Miért írnak egyes oldalak ilyeneket?
Fb. közösségi oldalon tegnap valaki megosztott egy cikket,miszerint "Michael Schumacher meghalt Szilveszter éjjel,és hozzátatozói kérték gépről való lekapcsolását,azért hogy ne így kezdje a 2014-es évet..."
Most szóljatok hozzá?..Nem azért vagyok kiakadva mert én Forma1-es rajongó volnék (mert nem vagyok az) de mégis csak egy ember életéről van szó.Miért írt ilyet egy oldal,cikk akármi,ha nem is igaz a hír!!!
Tegnap este a híradóban azt mondták,hogy Scumacher életveszélyes állapotban van de stabil az állapota..Vagyis nem halt meg. De aki olvasta a cikket és nem nézett híradót tegnap,az most teljesen abba a tudatba lehet h meghalt
Gondolom a híradó mondta a jelenlegi igazságot.
De miért írnak ilyeneket? A szerkesztők is valóban azt hitték hogy meghalt vagy csak..nem is tudom mi volt ezzel a céljuk..de szerintem kissé felháborító hogy vannak ilyen pletykák..
Pontosan..
De Bud Spencer még nem halt meg ugye?!:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!