Lehet ilyenkor valamit csinálni? Számítógéphez értők írjanak!
Figyelt kérdés
Meg akartam nézni egy filmet es hagytam teljesen betöltődni.Amikor odajutottam, hogy megnézem kidobott a netről és amikor újra rámentem a netre újból meg kellett várnom azt a pár órát amíg a film betöltődik.Nem lehet valamit csinálni és egyálltalán miért dob mindig ki?És ha még valami, ha teljes képernyőn nézem a filmet és visszaállítóm norm méretűre akkor eltűnik a kurzor és csak akkr jön újból vissza ha újra indítom a gépet.Ez ellen tutok vmit?2009. nov. 28. 16:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha inkább letöltöd a filmet és akkor nem lesznek ilyen gondok.
2/6 anonim válasza:
Melyik oldalról van szó? Ha movshare-esről akkor le van mentve a document and settings-be automatikusan.
Az eltűnő kurzorra van egy bill.kombó amivel vissza lehet hozni. csak elfelejtettem.:) de nálam ez akkor szokott lenni amikor nézem és aközbnen fejezi be a teljes betöltést amikor teljes képernyőn van. ha neked nem csak ekkor akkor néha mozgasd meg az egeret és akkor tuti nem fog eltűnni.
3/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadónak:hol van elmentve?
2009. nov. 28. 18:00
4/6 A kérdező kommentje:
elsőnek:nem járnék jobban mert ninc hely a gépemen és én viszonylag sok filmet nézek és sokáig tartana letölteni
2009. nov. 28. 18:01
5/6 anonim válasza:
a c meghajtón a documents and settings mappába azon belül keress olyat hogy videos, de nem biztos.
de egyébként az online nézhető filmek is helyet foglalnak a gépedre, és ha nem szoktad törölni valamilyen proglammal az ideiglenes fájlokat, lehet hogy amiatt van kevés helyed a gépen.
6/6 anonim válasza:
Hát igen, amit online nézel is letöltődik. Csak épp lassabban általában. Ezért éri meg jobban ha letöltöd torrenten ami gyors, aztán nézés után törölheted is. Minőség is jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!