Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Teknőst szeretnék venni. Mit...

Laci11111111111 kérdése:

Teknőst szeretnék venni. Mit kell vennem neki az akváriumba?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy a teknősnek mi kell az akváriumába, például vízmelegítő vagy ilyesmi? Csak a legfontosabb dolgokat, amik nélkülözhetetlenek egy teknős tartás számára. A választ előre is köszönöm! :)
2014. jan. 1. 16:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van két teknősöm. Az ő apartmanjukban van:

- 2 műanyag virág hogy legyen mit tologatniuk meg dísznek is szép

- 1 kis "fa" (nem fábol van) amire ha rákapaszkodnak tudnak cukin lebegni meg igazából ugyanazt a szerepet tölti be mint a dísznövény

- egy kilépő (majd kapnak luxusapartmant beépített kimászóval addig egy kisebb kilélő van amire csak az egyik fér fel de ha kell felmásznak egymásra) ;)

- Vízszűrő ( nem kell folyton mennie)

- Vízmelegítő ( ki kell számolni hány Watt kell az akváriumba)

-hőmérő

Illetve azt ajánlom hogy sok természetes fény érje őket illetve ha sötét lesz akkor este 21 óráig legyen felkapcsolva nekik lámpa (hogy ne aludjanak el) . De ezt megteszi egy asztali lámpa is. Írj nyugodtan privibe ha valami kérdésed van! Én nekem október végétől vannak meg a gyerekek, Tamara (lány kínai csíkosteknős) és Tóbiás (fiú és nem tudom a fajtáját). Azt ajánlom hogy elsőnek ha tudsz pár éves tekiket vegyél mert azok jobban bírják (az állatboltos akihez járunk azt mondja hogy azokat a nagyokat már elrontani nem lehet).

2014. jan. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!