Teknőst szeretnék venni. Mit kell vennem neki az akváriumba?
Szia!
Nekem van két teknősöm. Az ő apartmanjukban van:
- 2 műanyag virág hogy legyen mit tologatniuk meg dísznek is szép
- 1 kis "fa" (nem fábol van) amire ha rákapaszkodnak tudnak cukin lebegni meg igazából ugyanazt a szerepet tölti be mint a dísznövény
- egy kilépő (majd kapnak luxusapartmant beépített kimászóval addig egy kisebb kilélő van amire csak az egyik fér fel de ha kell felmásznak egymásra) ;)
- Vízszűrő ( nem kell folyton mennie)
- Vízmelegítő ( ki kell számolni hány Watt kell az akváriumba)
-hőmérő
Illetve azt ajánlom hogy sok természetes fény érje őket illetve ha sötét lesz akkor este 21 óráig legyen felkapcsolva nekik lámpa (hogy ne aludjanak el) . De ezt megteszi egy asztali lámpa is. Írj nyugodtan privibe ha valami kérdésed van! Én nekem október végétől vannak meg a gyerekek, Tamara (lány kínai csíkosteknős) és Tóbiás (fiú és nem tudom a fajtáját). Azt ajánlom hogy elsőnek ha tudsz pár éves tekiket vegyél mert azok jobban bírják (az állatboltos akihez járunk azt mondja hogy azokat a nagyokat már elrontani nem lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!