Baj ha ugyan arrol a lényről írok?
Figyelt kérdés
Írtam egy angyalosat. És szeretnék írni még egy-pár angyalos tőrténetet,regényt.
Persze, mindegyik másrol szólna. Szívesen írok ezekről,de nem tudom,hogy olvasnák-e!! Arra is szeretnék vàlaszt kapni,hogy ezeket az angyalos történeteket érdemes pályázatokra küldeni? Mást csak tündères történetet írtam azokat is örömmel írom:)
Fantasy-k azok amiket szeretek írni s mindig van benne valami romantika!!:))))
És nem azt szeretném kérdezni hogy milyen ötleteik vannak,hannem azt hogy nem "baj-e "ha ezekről írok.
Bocsànat amiért hosszúra sikeredett.
Előre is köszönöm a válaszotokat!!
:)
2014. jan. 1. 16:30
1/4 anonim válasza:
Miért lenne baj?! Sok sikert, de nekem viszont légyszíves küldj el 1-2 történetet privátban!!! :) Köszi! Boldog Újévet! :)
2/4 anonim válasza:
Szia, ugyan ezt szeretném mondani és kérni, mint az előző :DDD
imádom az angyalokat és a történeteiket :D
3/4 anonim válasza:
Nekem nem baj, tőlem aztán azt írsz, amit akarsz;) Hogy mindig angyalról-e? Hát,még ha a főszereplő személye is ugyanaz, az se lenne baj;) Ne aggódj!!:D
4/4 anonim válasza:
És igen,küldjed nyugodtan pályázatokra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!