Véleményeket kérek! Milyen lett?
Na; szóval ha lehet lány
ok és SZJG-erek válaszoljanak de má is válaszolhat...Szerintetek milyen lett?? Ès van benne hiba??
mielőtt megkérdezed szjger vagyok. Jó a tartalma, de nem versnek (!!!!!!!!)Nem kell lepontozni, mert te kérted a véleményem. Törekedj arra hogy RÍMELJEN.
Bár néhol rímel azért ez már túl nagy kötői szabadság...
Figyelj, szerintem az előttem szólók mind SZJG-erek voltak, ráadásul külön odaírtad, hogy más is válaszolhat. Ezenkívül te kérted a véleményt, ezután meg nem tartom jogosnak, hogy felháborodsz egy-két negatív kritikán.
Jó, nyilván nem a legkedvesebb dolog egyszerűen lepocsékolni valamit, amin más dolgozott, de igazuk van, ez nem lett túl jó. A tartalom még oké, de ez nem vers. Egy vers rímel, és a sorok hosszúsága is logikus bennük, ráadásul jól kell hangzania. Szerintem még olvass el pár költeményt, és utána próbálj megint egy ilyet összedobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!