Lefeküdnél apáddal, hogy megmentsd anyád életét?
Figyelt kérdés
Fiúknál fordítva!2009. nov. 28. 12:01
11/16 anonim válasza:
South park, :D
Nagy rész volt ;D
12/16 A kérdező kommentje:
Igen a sauth park, látom rajtam kívül is vannak művelt emberek :)
2009. nov. 28. 13:16
13/16 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva (mert eddig szinte senki sem válaszolt a kérdésre) én szeretem annyira az anyámat, hogy megtenném. Jó, most ezért tuti le fognak pontozni, mert perverz vagyok, meg stb, pedig nem, én csak nagyon szeretem őt. Apámmal nem vagyunk jóban, nem tartjuk a kapcsolatot egyébként. De anyámért mindent. Akár az életemet is.
14/16 anonim válasza:
jajj nem is tudom..azt hiszem anyuért megtenném...:O
lehet h.utána megölném magam,de megtenném.
15/16 anonim válasza:
Kérdező, attól, hogy valaki South Parkot néz, még nem lesz művelt, és attól, hogy nem nézi (néhány részt láttam néhány évvel ezelőtt), még nem lesz műveletlen.
Valóban eléggé szélsőséges a kérdésed, és tökéletesen passzol a SP képbe ez, de én akkor is megpróbálnék más megoldást keresni. Mivel volt már részem szorult, életveszélyes helyzetben, tudom, hogy ki tudok találni áthidaló megoldást, ez nem igaz mindenkire.
Egyébként voltak korok és társadalmak, ahol ilyenek akkor is megtörténtek, ha nem életmentés feltétele volt, csak mi itt és most nem olyan korban élünk, ezért hezitálnak sokan.
16/16 anonim válasza:
szerintem a kérdező a "műveltséget" ironikusan mondta...nem szó szerint értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!