Mit csináljak? Reál - matek- érdeklődés, humán pálya
Figyelt kérdés
Alapjába véve reál beállítottságú vagyok, matek a kedvenc tantárgyam - meg az angol, de ez nem lényeges ebből a szempontból-, de nem találok szakmát, ami tetszene. Viszont egyre többen mondják, hogy legyek színész, ami gyermekkori álmom, csak sosem véltem reális célnak. Ugyanakkor énekelni is imádok, és állítólag nem is annyira rosszul. 12.es vagyok szóval nagyon ideje lenne eldöntenem. Magyarokból is 5ös vagyok, de nem az a fajta 5ösre is tudom, hanem az "összekaparom, hogy meglegyen a pont továbbtanuládhoz".2013. dec. 30. 22:29
1/3 anonim válasza:
Szia! En is 12.es vagyok es múltkor volt a sulinkban színházi/filmes előadást tartani Bodrogi Gyula. Azt mondta,hogy a színészet nagyon nagyon sokban függ a szerencsétől és a színészek kiszolgáltatottak...Azt tanácsolta,hogy legyen egy B terve annak,aki szinesz akar lenni. Mert hat ugye tudjuk a SZFE-ra nem a legkönnyebb bejutni,miaz hogy..... Tehát,az tok jo,hogy jo vagy matekbol,mert tuti,hogy könnyebben el tudsz helyezkedni vele mintha mondjuk toribol lennél jo.Ha tenyleg szeretnel szinesz lenni es tudsz is énekelni akkor sztem próbáld meg a felvételit a szinmuveszetin,hisz nincs mit veszitened. Szerintem mindenkepp valami olyan irányba menj tovább,ha nem a színészet,ami reál,mert azok akiknek matekos agyuk van könnyebben eltudnak helyezkedni,mivel ok vannak kevesebben. Pl egy BME,Corvinussal jol járnal,biztos találsz olyan szakot ami tetszik. De ettől meg a szín felvételit bátran megprobalhatod ;)
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok.
Amugy nekem is egyik álmom a színészet,csak az a bökkenő h en viszont nagyon nem tudok énekelni:D nekem is mondtak mar,hogy lehet jo lennek,de mivel van annyi onkritikam h tudom h nincs jo hangom,igy nem igazan kézenfekvő. Egyebként ha elmesz felvételizni es király vagy es eljutsz asszem a 3.forduloig ahol teszt van(de lehet h masodik most nem tudom) oda kelleni fog majd az az irodalom meg ének meg művészet stb.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat :)
2013. dec. 31. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!