Mikor keltetek fel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 06:41
1/9 A kérdező kommentje:
Én ma fél 6 körül.
Tegnap elveszítettem a b. nőmet és folyton Ő jár a fejemben. Elaludni is alig tudtam emiatt. Most reggel félálomban megint eszembe jutott és nem tudtam visszaaludni.
Ezért most gépezek és közben ezt hallgatom: Gun s and roses - November Rain, hogy egy picit eltereljem a gondolataimat. :S
2009. nov. 28. 06:43
2/9 anonim válasza:
Most keltem fel 10 perce meg egyszer megébredtem 05.30-kor, de visszaaludtam.
7/9 anonim válasza:
9:55
De még aludtam volna, csak a Tv-ben megy egy műsor, ezért keltem fel, meg nemsokára mennem is kell el.:)
8/9 anonim válasza:
10 körül. egyébként ha mos dobott a csajod akkor azt megszívtad:D én saját magam dobtama csajom mer már kezdett unalmas lenni :D aztán félévig zaklatott, barátnői is folyton baszogattak, szóval lehet nem volt jó választás.. de szerencsére már leszálltak rólam.. ezután szerintem az lesza jó megoldás hogy ilyen esetben lejáratod magad, vagy megkérni 1ik csaj ismerősödett egys-másra :D
9/9 anonim válasza:
na én keltem a leges leghamarabb...hajnali 5 de ébresztőre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!