Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kéne vissza szocializálno...

Gorgo 20 kérdése:

Hogy kéne vissza szocializálnom? 20 f

Figyelt kérdés
Az igaszság hogy kb 4 éve élek "remete" életet egy rossz szakítás végett valahogy elvesztettem mindenben a szépet és kerültem a közéletet. Régebben egyfojtába bulizós állat voltam aztán jött ez a lány és valahogy mellette be gyöpösödtem. Nemakartam eljárni sehova és lemondtam mindent amit lehetett , utána végelett a kapcsolatnak és ugyanugy begyöpösödött hulla maradtam. Barátok látogattak gyakran de én sehova nem mentem valami visszahúzott mindíg. Ez így nem mehet már tovább nem akarok itt megpusztulni , így hírtelen nem tudnék visszaváltani a normális életre valahogy apránként kéne hogy kéne ezt kezdeni nemtudom. Valami erő mindíg visszahúz és inkább befekszem az ágyba és döglök és semmi nemérdekel. Vissza akarok térni a rendes életbe hogyanis?

2013. dec. 30. 01:48
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
szar lehet fiam
2013. dec. 30. 01:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyit nem ér meg.
2013. dec. 31. 15:25
 3/3 anonim válasza:

Könyörgöm legalább általános iskolai szinten tanuld meg az anyanyelved. Így 20 évesen lassan nem ártana.

Egyébként meg fokozatosan kell. Válassz szolidabb ingereket. Kevés ember, kicsi változás. Pl mozizás haverokkal NEM nálad. Aztán egy billiárd, egy mozi, csak később szórakozóhely.

Aztán keresni kell olyan eseményeket, ahol van lehetőséged idegen emberekkel találkozni, beszélgetni (pl egy nyelvtanfolyam), hogy fejleszd a szociális képességeidet idegenek között is.

Ez pont ugyanolyan melós dolog mint megtanulni helyesen magyarul.

2013. dec. 31. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!