Van még olyan ember a földön akinek nincs msnje?
Figyelt kérdés
Tisztára furán néznek rám ha azt mondom nekem nincs és nem is akarok... én vagyok az egyetlen talán?:D2009. nov. 27. 22:57
1/15 anonim válasza:
Igen Van! A 92 évés Nagyapámnak, de neki még számitogépje sincs. :-)
2/15 anonim válasza:
Hát, nekem négy vagy öt is van, de egyiket sehasználom. Néha kb egy héten egyszer bejelentkezek rejtve, nézelődök pár percet, és ki is lépek. Szóval van is msn-em meg nincs is.
3/15 anonim válasza:
Igen van :D a szomszédban a tatáméknak sincs :D
5/15 anonim válasza:
Nekem van msn-em, de szinte soha nem használom. Havonta csak kb. 2-3-szor nézek fel pár percre.
8/15 anonim válasza:
Nekem van, igaz, hogy még a nagy mizéria előtt csináltam. De nem is tudom már a jelszót, mert sosem MSN-ezem.
9/15 anonim válasza:
Én 30 vagyok és nincs, persze nem azért mert nem tudom mi az, csak jól el vagyok nélküle is.
10/15 anonim válasza:
nekem van pár napja regisztráltam :D
de csak ritkán használom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!