Ha egy 13 éves gyerek horrort néz?
Figyelt kérdés
Mit kell tenni olyankor amikor egy 13 éves gyerek egy igazán durva horror filmen mégcsak elsem torzul az arca és egy szemrebbenés nélkül végignézi. Mien következmények történek?2013. dec. 29. 20:36
1/4 anonim válasza:
Mit akarsz tenni?
Éjszaka osonj be a szobájába és rángasd meg a lábát, lehet, hogy besz@rik.
2/4 anonim válasza:
Igen, kissé elgondolkoztató, hogy mennyire befolyásolhatja ez a szellemi fejlődését...
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy 13 éves ne nagyon nézzen horrort,animéből szerintem már nézhetsz mert azok nem félelmetesek csak vagy véresek vagy brutálisak.A rajzot szerintem könnyebb feldolgozni.
Ha mindenképp horrorozni akarsz akkor szép lassan...kezd a leggyengébbel.De van olyan is aki érzékeny ezekre annak semmiképpen sem ajánlom.
4/4 anonim válasza:
Azért az "igazán durva horror film" elég relatív fogalom, amugymeg nem véletlenül van a korhatár minden filmnél megállapítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!