Ha elmegyek dolgozni levonnak az árvaellátásomból?
Figyelt kérdés
Idén fogok érettségizni. Jogász szakra szeretnék bekerülni, de nagyon magas a ponthatár államira. Persze nem mondtam még le államiról (nyelvvizsga, emelt töri érettségi,hétvégén is emelt töri előkészítők, önszorgalomból tanulás stb.)
De úgy döntöttem megjelölöm a költségest is, mert mindenképp be szeretnék kerülni ( aztán majd a jövő hozza esetleg (nem tudom mennyi az esély ilyenre) átkerülnék költségtérítésről államira.. de ez a jövő zenéje.....
Nekem kéne fizetnem a tandíjamat, szóval ha elmennék egyetem mellett dolgozni akkor levonnak az árvaellátásból?
Nem tudom van e köze egymáshoz vagy ,hogy van ez..
2013. dec. 28. 21:23
1/3 anonim válasza:
nem vonhatnak le
én is dolgoztam,ugyan azt az összeget kaptuk árvaellátásra és családi pótlékra
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. dec. 28. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!