Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt külföldiek?

Vannak itt külföldiek?

Figyelt kérdés
gyengébbek kedvéért:olaynok akik nem magyarok.Külfödre szakadt hazánk fiai,és lányai neszámit.
2009. nov. 27. 17:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
h érted h a külföldre szakadtak nem számitanak? vagy mi lenne a kérdés lényege? nem hiszem, h lennének olyanok, akik nem magyar anyanyelvűek, és itt vannak.
2009. nov. 27. 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Ellentmondasz magadnak, a külföldre szakadt hazádfiai azok magyarok attól függetlenül, hogy nem Magyarországon élnek. Legalábbis én magyarnak érzem magam, pedig nem ott élek.
2009. nov. 27. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy érti, hogy a határon túli magyarok nem számítanak külföldinek...
2009. nov. 27. 18:07
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
én se élek Magyarországon, és mégis magyarnak érzem magam. csak ott utálnának, mert azt mondják, h szerb vok. pedig ez nem igaz. azokhoz semmi közöm.
2009. nov. 27. 18:08
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Én külföldi vagyok... ill. félig. Rómában születtem, egyik szülő olasz, és gőzöm sincs, hogy mi az anyanyalvem, mert ugyanolyan jól beszélem a két nyelvet, és ugyanakkor tanultam meg mindkettőt.
2009. nov. 27. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
haha, na most röhögtem egy jót. nem számitunk külföldinek?? akkor miért is nem kaptuk meg a kettős állampolgárságot, és miért hivnak minket jugóknak?? és miért kell vizum?
2009. nov. 27. 18:09
 7/12 anonim válasza:
78%
szerbiában élek, 100% MAGYAR VAGYOK és büszke erre, a szerbek nem igazán szeretnek minket...
2009. nov. 27. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
melyik varosbol, ha szabad kérdeznem.
2009. nov. 27. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Hát én magyar vagyok, és Szerbiába élek...

Itt olyan van jelen pillanatban, hogy a szerbek azért nem szeretnek, mert magyar vagyok... a magyarok(magyarországiak)meg azért, mert szerb vagyok...elég szivás:-O

2009. nov. 27. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Én ish szerbiában élek és 1oo% magyar vok :D:D az egyik ősöm magyarorszáégon pap volt és az egyik városban ő vezette be az anyakönyvezést.. na mind1... nem értem, hogy miért hiszik azt a magyarorszáégiak, hogy mi szertbek vagyunk és megkérdezik h hogy kerültünk ide... istenem..trianon.... nem volt olyan hú de rége, de sztem nem minden szerb utál h magyar vagy, max városon, mi falun jól megvagyunk, haverok vagyunk :D csak sajna a szerbtudásom nem a legjobb.... :/
2009. nov. 27. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!