Itt a pályaválasztás és én programozónak szeretnék menni, Szegeden. Melyik iskolába menyek és milyen jegyek kellenek hozzá?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 16:13
1/3 anonim válasza:
Menj a Körösybe ( szakközépsikola )nagyon jó!
Még csak hetedikes vagyok de unokatesóm odajár és nagyon jó a tanárok meg minden. 4-5 felvesznek nem is muszáj kítűnőnek lenned. Csak négyesnél rosszabb ne nagyon legyen:) A felvételid is jó akkor bejutottál :) Sok sikert! :)
2/3 anonim válasza:
Én is tudom ajánlani a Kőrösy-t. A tanárok nagyon-nagyon jók, a legjobbak.
3/3 anonim válasza:
hát ha nagyobb vágyaid vannak mint a szakközép akkor a Radnóti matek-fizika ott van kötelező informatika is és elég jól megtanítják a programozás alapjait és onnan elég esélyes hogy bekerülsz az egyetemre, akár a BME-re is :) esetleg még a ságvári, bár "öreg" radnótisként nem szabad azt ajánlanom :DD meg amit előttem írtak, talán még a gábor dénes de nem vagyok benne biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!