Mi ez az abnormális időjárás? Mikor lesz már végre mínusz és hóesés?
Figyelt kérdés
Eleget szenvedett mindenki a nyári kibírhatatlan meleg miatt, nevetséges, hogy még karácsonykor is simán lehet pulóverben járkálni, kirándulóidő van, és havazásnak jelét sem látni.
És mielőtt jönnek a válaszok: Nem, nem örülök ennek az időnek, utálom a nyarat, a meleget, a meleg ellen nem lehet védekezni, ha fázol elég felöltöznöd.
2013. dec. 27. 18:19
1/4 anonim válasza:
Hát én meg pont, hogy örülök neki, hogy nem kellett karácsonykor a havat lapátolni, nem kellett 35 km hóesésben a magyar sz@r utakon vezetnem! Én igen is jól el vagyok hó nélkül, essen ott ahol kérik, vagy nem aggat senkinek!
Amúgy meg attól minuszok igen csak lehetnének, azt én is pártolom!
2/4 anonim válasza:
Majd márciusban, mint tavaly. Január végére ígérnek minuszokat inkább, de a globális felmelegedés mellett nemtom te mit vársz.
3/4 anonim válasza:
Ja lessz itt még csak tolódik kifelé , az meg külön megváltás hogy nem kell anyázni az utakon járdákon bicikliutakon mert bsszák a közterületesek eltakarítani a két méteres hót ,arról meg nem is beszélve hogy a belvárosban is a házak lakói egyeses leszrák hogy jégpálya van egész télen a házuk előtt és senki meg se bünteti. addig örülök amíg nem kell a havat keringetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Najó, ez rendben van, csak örültem volna a fehér karácsonynak. És nem tetszik, hogy az évi átlaghőmérséklet egyre nagyobb, és minden nyáron melegrekordok dőlnek meg. És télen is.
2013. dec. 30. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!