Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hasznal vagy hasznalt valaki...

Hasznal vagy hasznalt valaki Colibri vadasztort aggancsnyelut?

Figyelt kérdés

vasarolni szeretnek egyet de nem akarok elhamarkott dontest hozni ezer olyasvalaki tanacsara varok aki hasznalta e tipusu vadasz ill turazo tort.

az uzletben azt mondtak h orvosi acelbol keszult a pengelye

a neten a penge MOVA, európai acélkódja: X55CrMo14 ezt irja mindenhol. mennyire eros ez az acel? tehat ez rozsdamentes acel nem pedig orvosi fem.

nem tudtam hova irjam a kerdest nem talaltam kerdesemnek megfelelot.

2009. nov. 27. 12:58
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Ugyan én nem használtam még ilyen kést,viszont már fogdostam muela kést(bowie),és sokmindent olvastam róla.A kései jó áron vannak,az acéljuk pedig ha minden igaz,olyan mint a svájci bicskáé.Ez az acél kevésbé éltartó,viszont könnyen élezhető.Az orvosi acél az csak olyan eladói duma,hogy ez ilyen meg olyan szuperacél... Nem hasznnálnak ilyet szikékhez,műszerekhez(

vagyis én nen tudok róla),az Elmax elnevezésű acélt használják(ez sokkal drágaább,éltartóbb).

Egyébként a tokja jó(mint a mueláké,pl. a bowié is nagyon bejött nekem),amit én néztem azon a gyári élezés elég gyenge volt(nem vitte a szőrt).

Egyébként képről a késnek jó formája van,biztos jól is használható de ennyi pénzért én inkább egy magyar készítőtől vennék ilyen kaliberű kést.

Jobb anyagokat használnak,kifogástalan minőségben dolgoznak és sokan garanciát is vállalnak a késeikre,ami nem utolsó szempont,ha rossz a kés,ne kelljen küldözgetni Spanyolországba(főleg ha nem hajtanak el).

Itt nézelődhetsz:

[link]

[link]

[link]

Ugyan a colibri sem egy rossz kés,de ennyi pénzért sokkal igényesebb kést is vehetsz,nem beszlve arról,hogy ezek sokkalta jobb acélból is készülnek.

2009. nov. 29. 10:04
 2/3 anonim válasza:

Egyébként ha többre vagy kíváncsi,akkor ajánlom ezt az oldalt: www.kesportal.hu

Itt van topikja is a muelának,és a colibriről jókat is írnak.

2009. nov. 29. 10:11
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom. hasznos valasz volt. kosz
2009. nov. 30. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!