Az egyik méz 3 hét után bekristályosodik a másik nem, miért?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 10:47
1/3 anonim válasza:
Talán azért, mert a hamarabb kristályosodóban több a cukor.
2/3 anonim válasza:
Igen, szerintem is a cukor miatt!
3/3 anonim válasza:
NEm igaz, illetve van benne cukor, de az, ami a nektárból kerül bele - csak a különözö virágfajtáknak más összetételü és ezért az egyes mézfajták máshogy kristályosodnak. PL. az akácméz nagyon gyorsan, a vegyes virágmég meg elég lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!