Miért nem tudom feltárni a valódi énem?
Fejben meglehetősen okosnak érzem magam, és egész jól fel tudok vázolni helyzeteket, és rájuk a lehető legjobb megoldásokat, illetve könnyen tanuló típus vagyok.. De amikor élesbe kell cselekedni valamit, teljesen leblokkolok, azt se tudom mit csináljak, és még csak a gondolataimba se tudok elmenekülni, mert a semmittevés következtében zavarba jövök, ami miatt aztán rosszul reagálok.. Nemrég lettem 18 éves, de ezen még mindig nem tudok túllépni, éles helyzetekbe nem megy semmi.. A külső szemlélők helyzetéből nézve, egy tudatlan, szótlan, hülye gyereknek tűnhetek.. Lehet, hogy a tapasztalatlanság az oka, vagy nem tudom, de mindenképpen nagyon irritáló, hogy nem tudom kitárni a valódi énem a világnak..
Ha valaki megérti a problémám, esetleg átesett rajta, és tud rá valamiféle orvosságot, kérem ossza meg velem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!