Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szabadság átvitele 2010-re?

Szabadság átvitele 2010-re?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az idén (2009) megmaradt szabadságaimmal mit lehet kezdeni?

- Átvihetem 2010-re (és ha igen, meddig halszthatom)?

- Ki kell fizessék?

- Fel kell használnom?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 27. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én munkahelyemen éveken át megoldható volt a tavalyi szabadság átvitele következő évre, de kb. március végéig. Most olyan a főnök, hogy ezt nem engedi meg. Szerintem tisztázd a munkahelyeden ezt a dolgot.
2009. nov. 27. 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Vállalttól függ. Elhalaszthatod, kifizethetik és akkor használod fel amikor akarod, vagy kötelezően ki kell vedd még 209-ben. Kérdezz meg egy kollégát, hogy mi a szokás nálatok
2009. nov. 27. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt hiszem nem lehet átvinni.

Nem KELL kifizetni, de kifizethetik.

Nem KELL felhasználni, felhasználhatod, viszont a munkaadód rendelkezik a szabadság kb 70% ával, magyarul, megteheti, hogy nem enged el.

Hallottam olyat, hogy a főnök kiírta erre az évre a szabit mintha kivette volna a beosztott, és következő évben maradhatott távol a munkahelyétől.

Én ha tehetem megtervezem. Tavasszal 1-1 hosszú hétvége, nyáron nyaralás. Ősszel hosszú hétvégék, két ünnep között otthon. Január első hete otthon.

2009. nov. 27. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!