Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Szerintetek?...

Fiúk/férfiak! Szerintetek? Vélemények érdekelnének.

Figyelt kérdés

Azért gondoltam hogy írok egy ilyet mivel amúgy is kíváncsi a természetem de az utóbbi időben bárki akivel szeretnék bármit is ő nem érdeklődik irántam. Persze a barátaimmal is beszélgettem erről de itt legalább tudom hogy nem elfogultak az emberek. Leírok pár tényt amit az ismerőseim mondtak rólam. Szóval..

Egy átlagos 18 éves lány vagyok. Hosszú barna hajam és kék szemem van. Sportos alkatom van de se sovány se kövér nem vagyok. Nagyon pozitív személyiség vagyok folyton mosolygok még ha rossz kedvem is van mivel nem szeretem ha látják hogy bajom van. Nagyon társasági lény vagyok. Imádom az állatokat és az embereket. Szeretek segíteni másoknak és bármikor bárkit meghallgatok, amiben tudok részt veszek. Küzdősportot űzök ugyanakkor nem vagyok fiús se külsőleg se belsőleg. Nőiesen öltözködök és határokon belül sminkelem magam és igényes vagyok. Szeretek sétálgatni és beszélgetni bár nem mondok nemet egy videójátékozásra vagy arra hogy leüljünk a tévé elé akár filmet akár meccset nézni egy sörrel és popcornnal. Nagy hibám hogy naív vagyok és elhiszem a dolgokat. Maximalista vagyok és szeretem ha törődnek velem viszont nem vagyok meg egy kapcsolatban sokáig és nem bírom ha a fiú nem áll ki a saját igaza mellett. Nem is nagyon mondom ki azt a szót hogy "szeretlek".

Ennyire emlékszem most így hirtelen.

Köszönöm ha ezt elolvastad és írsz hozzá!

2013. dec. 26. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem bírtam végigolvasni... :o
2013. dec. 26. 16:56
 2/9 szántóvető ***** válasza:
ez mind szép de a külső nagyon fontos,főleg egy nőnél.fénykép?
2013. dec. 26. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Szívesen küldenék de inkább maradok arc és név nélkül..
2013. dec. 26. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha 10 évvel fiatalabb lennék te lennél az ideál.

Na de amúgy a hibalista elég szűkre sikeredett, nem lehet hogy van még azon kívül más is amit te nem veszel észre magadon?

Sok előny, kevés hátrány beismerése kissé egoistán hangzik, sőt egy kicsit továbbmegyek a maximalizmus egyáltalán nem hátrány, hanem kifejezett előny. Már ha arra gondolsz hogy mindenből a legjobbat akarod kihozni, de sokszor ez a szó a másokkal szembeni nagy elvárásokat jelenti, nem pedig saját éned maximális kihasználtságát.

Ha ezt látják a külső szemlélők az elég taszító lehet.

Az ismerőseid meg nem akarnak megbántani, ezért nyilván a súlyosabb hibákat nem fogják említeni.

2013. dec. 26. 17:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam a jókból és a rosszakból is csak azokat leírni amiket mások mondtak ugyanis elég kritikus vagyok magammal szemben. Nem tartom magam egoistának. De hibámnak tudnám mondani hogy túl sokat adok mások véleményére, sok dologra megsértődöm de ha megsértenek azt sem mutatom ki, sokat törődök a múlttal, nem vagyok féltékeny típus ezért a fiúk azt hiszik hogy nem is érdekelnek igazán. A maximalizmus meg magammal szemben van és én ezt hátránynak fogom fel. Persze nekem is megvannak az elvárásaim másokkal szemben de nem lennék képes bárkit is megpróbálni átformálni és nem is akarnék soha. Most így két perc alatt ennyi negatívum jutott eszembe de lenne még egy pár.
2013. dec. 26. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Az már elég szomorú, ha valaki magát "átlagos"nak tartja. Ehhez a szóhoz szinte semmi pozitívum nem köthető, szürkeséget, egyéni és tudatos gondolkodásmódot nem tükröz. A jellemzés további része pedig általános, tartalomtalan közhelyekből áll. Biztosan aranyos lány vagy, ennék sokkal több tartalommal, és majd összejön neked is amit szeretnél, de ennek a kérdésnek se füle se farka. Azt szeretted volna, hogy tízen egy ilyen sablonos jellemzés után azt mondják, hogy "jaj de hát te tökéletes vagy, bár az enyém lennél!" és akkor hízna a májad?
2013. dec. 26. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Na így már azért bővebb a leírás, hát egyáltalán nem hangzik gázosnak ha ez így is van.

Akkor akikkel akarsz bármit lehet valamiért nem a te kategóriád, ez lehet akármi, vagy túl jól néz ki, vagy teljesen más típusú lelkileg mint te, de lehet túl ridegen viselkedsz velük. Ha meg az ismerettségi köreidben vannak ezek akkor lehet az is hogy már rádragasztottak valamilyen jelzőt, (buta, hp...) még ha nem is igaz ezt már nem mosod le könnyen, még akkor sem ha alaptalan.

2013. dec. 26. 17:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akvyr nem azokra a kommentekre vártam amiktől nem tarthatnék előrébb és "hízna a májam" hanem idegenek különböző véleményére ahogy fent is leírtam. Én nem tartom problémának hogy átlagosnak írtam le magamat és szerintem nem közhelyek amiket leírtam csak vannak alap dolgok amiket az ember elmondhat magáról. Ha nem átlagosnak gondolnám magam hanem másnak és le is írnám hogy átlagon felüli vagyok akkor már az lenne probléma:D Persze ezeken a tulajdonságaimon kívül van 100 másik de azok nem biztos hogy a publikumra tartoznak.

2013. dec. 26. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert? Nimfomán vagy? Vagy leszbikus? Pont azok, amik "nem tartoznak a publikumra" amik valójában színt és karaktert adnak neked, a többi csak sallang és duma. Az átlagosnak pedig nem az "átlagon felüli" vagy aluli az ellenpárja, hiszen pont nem egy statisztikai adatról beszélünk, amikor az embereket kategorizáljuk. Nincs is olyan, hogy átlagos. Gondolj magadra egyedi értékként, tegyél azért, hogy ez valóban (és mások számára is) érték legyen, dobd be magad, és biztosan megoldódnak ezek az egzisztenciális válságaid.
2013. dec. 26. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!