Volt már olyan álmotok, hogy felébredve nem tudtátok, hogy tényleg megtörtént-e vagy sem? Ha igen, mi volt az?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 19:33
1/5 anonim válasza:
én néha nem tudom hogy fent vagyok-e vagy álmodok. ( de éber vagyok, és kipihent )
2/5 anonim válasza:
kicsi voltam azt álmodtam,h. dinoszauruszok potyognak az égből :D:D aztán felébredtem éjjel és rohantam az ablakhoz és féltem visszafeküdni,mert nem tudtam,h. álom.e
3/5 anonim válasza:
én sosem tudom h akkor most mivan
viszont imádok álmodni, mert akkor olyan helyen vagyok, ahol senki sem bánthat
4/5 anonim válasza:
igen velem sokszor van ilyen pl.ma szúnyogot hallottam de amikor felkeltem nem emlékeztem arra, hogy csak álom vagy nem sajnos nem volt az mert jól meg is csipett:(
5/5 anonim válasza:
Én még ötödikben álmodtam egy fiúval aki akkoriban még nem bírt napi háromszor kigáncsolt esetleg pont azért mert belém volt esve de ezt álmodtam: járok azzal a szeméttel. péntek délután van az iskola előtti utcán deszkázik barátjával mennek hülyülni én futok utána, hogy: Erik!, várj! Keresztül rohanok az út testen elkezdem puszilgatni de nem úgy ahogy anyucit puszilod meg hanem ilyen szerelmesen, aztán megakarom csókolni, vagyis el is kezdem csókolni a fiút de nem csókol vissza értetlenül nézek rá ilyen "járunk, mért nem csókolsz vissza b.meg" nézéssel utána dühösen megyek vissza a suliba. itt kiesett egy kis rész. Utána az a kövi jelenet h miattam az egész suli előtt (leégetve magát) énekel valamit, amikor vége a dalnak reménykedve néz rám én meg: mi van b.zmeg aszt hiszed h egy daltól jobb lesz? és hozzá vágom ami a kezemben van aztán elkezdi h jó akkor gyere holnap diszkóba. megint kiesik egy rész. a kövi jelenet az volt h állunk a diszkóban vége a számnak nézek rá boci szemekkel megint... ugyan úgy... elkezdem a csókot és megint... ugyan úgy.... nem csókol vissza. nézek rá nagyon kiakadva: most meg mi van???? mért kell még egyszer kikosaraznod hát nem volt elég haverod előtt leégetni? -de én még nem csókolóztam- hallatszódott a halk válasz én hirtelen megcsókoltam. Ezt vasárnapról hétfőre álmodtam szóval elmondtam hétfőn egy csomó embernek... aztán még aznap délután egy "barátnőm" meg írta neki iwiw-en és másnap én csak éreztem h a fiú máshogy néz rám, de nem gondoltam volna h egy jó indulatú elmesélte neki...szóval tudta az álmomat! nem volt ő olyan fiú volt önbizalma és barátnője is.... én hülye pénteken üvegeztem.... és nyilván milyen feladatot kaptam..... közeledett a nyár jó idő volt és péntekenként a két jó barát mindig együtt ment deszkázni. és én se voltam ám félénk... ezért (muszályból) lerohantam a lépcsőn h !várj! és utána... meg.... meg... megcsókoltam de most már igaziból. csakhogy ő ismerte az álmomat persze h ismerte.. és persze h nem csókolt vissza és nem azért mert sokkot kapott. de ezen a haverja elkezdett röhögni én meg a cikiség netovábbjában szaladtam volna de itt megváltozott az álom ugyanis elkapta a kezem, visszahúzott magához, és megcsókolt. aztán halottam jófej osztálytársaimat: héé elég már xD röhögtek ! És amikor felébredtem akkor azt hittem, hogy álom... aztán kiderült hogy elájultam és hazavittek xD nagyon ciki volt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!