Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy cyber goth akarok lenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak. A szüleim utálják a cyber gothokat, meg igazából az összes gothot a feltűnősködés meg az életsílus miatt, de én meg szeretnék cyber goth ,,lenni'' és követni az életsílus, de amíg 18 nem leszek addig beleszólhatnak mindenbe,de én azt szeretném, hogy elfogadják, hogy én ezt választottam. Mit tegyek?2013. dec. 25. 11:11
11/12 A kérdező kommentje:
Jó későn írok ide újra XD Végül úgy döntöttem, h apukámmal beszélem meg és azt mondta, h jó. Meglepett a válasz, de örültem, h elfogadja. Anyukám még most sem akarja elfogadni, állandóan díszb*zinak akar öltöztetni és mindig azt mondja, h nekem semmi nem tetszik. Megértem, mert aggódik értem, majd rájön, h semmi nincs ezzel.
És mindenkinek üzenem, aki ezt bármikor elolvassa, h merjetek önmagatok lenni, de ne lázongjatok, a szülők csak segíteni akarnak. Én megbeszéltem velük, nekem bevált, biztos másnak is be fog :D
2014. jún. 17. 12:05
12/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért akar ma már egyre több tizenéves "szájbergót" lenni...komolyan kezd divatőrület lenni belőle, már így is eléggé aljaszinten mozog a style hazánkban. Itthon kb. a feltűnősködésben (polgárpukkasztásban), az egoizmusban meg a piálásban ki is fullad az egész, szerintem ha önmagad akarsz lenni, inkább alkoss magadnak egy saját extrém stílust, ne akarj te is mindenáron egy szubkultúrába beskatulyázódni és beállni a birkák sorába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!