Nem akar semmi játékot felrakni a gépem?
Felhozok egy példád mondjuk a (Crysis) elkezdem fel tenni a játékot és ezt a hibát dobja ki: A telepitéshez szükséges 'Object-1.cab' nevű kabinetfálj sérült és nem lehet használni. Ezt okozhatja a hálózati hiba, olvasási hiba a CD-ROM-ról, vagy a csomag egy problémája.
Lehet választani 3 közül: Megszakitás, ismét, kihagyás.
Guglizz ra az object1cabizere
logikusan a gepednek van problemaja, nem a jatekoknak
es ejnyebejnye, letoltesz jatekokat:D
Köszönöm a válaszod. Rákerestem egy patch el lehetne kijavitani de a játékot se tudom felrakni.
Jah és még egy kérdés! Hogy hogy tudom ezt orvosolni a gépemen? Szerviz, vagy mehet a kukába a gépem?
Felejtsd el a jatekot, rendszerhibad van, az csak egy tunet, hogy a jatek nem fut miatta
egy olyan program kell, ami a systembe nyul bele.... de ird be a hibauzenetet a googleba, es fel fog jonni egy rakat forum, ahol ezzel foglalkoznak.... es ott leirja,, hogy mit kell csinalnod, hogy jo legyen
es akklr a jatekok is menni fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!